Gemeente Almelo

Berkelstraat tot maandag 11 augustus weer open

11 juli 2008 - Maandag 11 augustus 2008 vervolgt de Gemeente Almelo de onderhoudswerkzaamheden aan de Berkelstraat. Fase 1 "Van Rechteren Limpurgsingel" en fase 2 "Kruising Bornsestraat - Berkelstraat- Violierstraat" zijn afgerond en weer open. De fases 3a en 3b worden na de bouwvakantie hervat.

Wat gaat er gebeuren?
De werkzaamheden bestaan uit:

* Verwijderen van de asfaltverharding;

* Vervangen van het riool in de Berkelstraat;
* Aanbrengen asfaltverhardingen Berkelstraat;
* Revitalisering voet- en fietspaden Berkelstraat;

Gevolgen voor het verkeer
Het doorgaande verkeer wordt omgeleid. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd.
Dit houdt in dat eerst de Berkelstraat gefaseerd v.a. het kruispunt "Bornsestraat- Berkelstraat-Violierstraat" tot de Rijnstraat en v.a. de Rijnstraat tot aan de Van Rechteren Limpurgsingel in twee fases worden afgesloten.

Duur van de werkzaamheden
Het werk wordt hervat op maandag 11 augustus en zal duren tot 26 september 2008, dit is afhankelijk van het weer. In verband met de bouwvakantie zullen er geen werkzaamheden plaatsvinden tussen 7 juli en 11 augustus 2008 en zullen alle wegvakken open zijn.

Fasering

* Fase 1: Van Rechteren Limpurgsingel is afgerond.
* Fase 2: Kruising Bornsestraat - Berkelstraat- Violierstraat is afgerond.

* Fase 3a en 3b: Berkelstraat in twee fasen. Tussen Kruispunt Bornsestraat-Berkelstraat-Violierstraat en Rijnstraat van 11 augustus t/m 1 september en van 1 september t/m 26 september tussen Rijnstraat en kruising Van Rechteren Limpurgsingel - Berkelstraat. Dit in verband met bereikbaarheid bedrijven aan Berkelstraat.

Informatie
Mochten er vragen zijn betreffende de uitvoering van het werk, dan kunt u contact opnemen met de opzichter van het werk de heer B. Krans telefoon (0546) 54 1456 of (06) 538 467 25. Voor vragen over het ontwerp kunt u contact opnemen met de heer R. de Jong via telefoonnummer (0546) 54 1297.