KNHS


CSI Geesteren gepasseerd station voor Dubbeldam (Filmpje) 10 juli 2008
Jeroen Dubbeldam Up and Down

WEERSELO (KNHS) - Jeroen Dubbeldam komt tijdens het CSI Geesteren niet in actie met zijn toppaard BMC Up and Down. Twee weken geleden verrekte het paard zich na een misstap tijdens het maken van een paar oefensprongetjes.

"BMC Up and Down leek - net als ikzelf - weer helemaal fit te zijn om bondscoach Rob Ehrens te overtuigen dat wij mee kunnen naar de Olympische Spelen. Op de ochtend van vertrek naar Geesteren (donderdag) toonde het paard echter een lichte reactie op het werk dat we woensdag als voorbereiding op het CSI hadden gedaan. Daarop heb ik besloten dit concours aan de neus van mij en van BMC Up and Down voorbij te laten gaan. Ik wil op dit moment, misschien tegen beter weten in, nog niet zeggen dat we niet mee kunnen naar de Olympische Spelen. Volgende week is het CSIO van San Patrignano en daar hebben we de allerlaatste mogelijkheid ons te bewijzen", zegt Dubbeldam, die tijdens het CSI in Geesteren bekend zal maken of San Patrignano een echte optie is of dat hij zich definitief terugtrekt voor de Olympische Spelen.

Klik hier voor een filmpje op Paardensport.tv. Jeroen Dubbeldam vertelt over het niet deelnemen aan het CSI in Geesteren en de gevolgen voor de Olympische Spelen.

KNHS Mediavoorlichting,
Jacob Melissen

Meer info zie: www.csitwente.nl

Foto Jeroen Dubbeldam met BMC Up and Down door www.melissen.net