Politie Gelderland-Zuid

Politie onderzoekt woninginbraken

Getuigen gezocht

Dreumel , 11-07-2008 o In de nacht van dinsdag op woensdag vonden er in Dreumel twee woninginbraken en één poging daartoe plaats. Daarnaast werd er diezelfde nacht ingebroken in een schuur. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

De inbraken vonden plaats bij woningen in de Wilhelminalaan, Hofhooistraat en bij een schuur in De Bouwing. Bij de woning in de Wilhelminalaan werd onder andere een fiets weggenomen, deze werd later teruggevonden op de Hienkershof. Bij de Hofhooistraat werd een auto weggenomen. Bij een woning aan de Rooijsestraat bleef het bij een poging en zagen de dader(s) geen kans om binnen te komen. Een getuige verklaarde later dat hij die nacht bij de woning twee mannen gezien zou hebben. Alle vier de benadeelden deden aangifte.

De districtsrecherche van Tweestromenland onderzoekt de inbraken en bekijkt of er een verband bestaat. De politie heeft al een buurtonderzoek gehouden en ook de Technische Recherche heeft, waar mogelijk, onderzoek gedaan.

Getuigen gezocht

Heeft u in de nacht van dinsdag op woensdag iets opvallends gezien in de Wilhelminalaan, Hofhooistraat, De Bouwing of Rooijsestraat of in de nabije omgeving? Neemt u dan contact op met de districtsrecherche Tweestromenland op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

(10)