Dutchview


PERSBERICHT

DutchView verzorgt `Live Webcast' introductie IPhone: 42.500 internetters keken mee!

Afgelopen nacht heeft multimediabedrijf DutchView BV de `live webcast' verzorgt van de introductie van de IPhone in Nederland. Telecombedrijf T-Mobile organiseerde dit evenement in hun telecomshop op de Lijnbaan in Rotterdam. Vanaf 00.00 uur internetters de introductie van deze gewilde mobiele telefoon live volgen.

DutchView registreerde de introductie van de IPhone met de DV6, de vernieuwde internet registratie wagen. "Dit is een compacte wagen, voorzien van de nieuwste technologie. We hebben de introductie van de IPhone `live' op internet uitgezonden in Flash en Windows Media Player. In totaal hebben 42.500 internetters de introductie gevolgd. Een groot succes!", aldus Patrick Wildschut (Product Sales manager).

Over DutchView Webcasting
DutchView is van origine marktleider op het gebied van tv-registraties. Door de ontwikkelingen op het gebied van internet focust DutchView zich steeds meer op het `live' uitzenden van video via het internet en/of intranet. Veel bedrijven maken inmiddels gebruik van deze zogenoemde webcast- en internetproducties ter versterking van het interne en/of externe communicatiebeleid.

Voorbeelden van (live) webcast- en internetproducties zijn:
- (live) internetuitzendingen van pers- en analistenbijeenkomsten, aandeelhoudersvergaderingen, congressen en interne bedrijfsmededelingen
- (live) internetuitzendingen van productpresentaties
- Streaming van bedrijfsfilms en reclames


---