Ingezonden persbericht


Succesvol einde voor Daan Slütter op World Series of Poker

Las Vegas, 11 juli 2008 - De Nederlandse pokerspeler Daan Slütter uit Enschede is tijdens de World Series of Poker (WSOP) in Las Vegas op de derde dag van het hoofdtoernooi op de 603e plaats geëindigd. Hiermee heeft hij een bedrag van $ 23.000,- binnengehaald. "Het is natuurlijk jammer dat ik de finale niet meer haal, maar ik ben tevreden met deze plaats. Het betekent dat ik in de top 10% van de wereldkampioenschappen poker zit," aldus de 27-jarige Daan Slütter die voor het eerst deelnam aan deze wereldkampioenschappen pokeren. Eerder deze maand werd Daan Slütter al 66e tijdens een side-event van de WSOP. Hiermee won hij $ 8.855,-. In totaal startten 6.800 pokerspelers uit de wereldtop het hoofdtoernooi van de WSOP. De hoofdprijs bedraagt $ 8.000.000,-.

De door Everest Poker gesponsorde Daan Slütter in concentratie tijdens het hoofdtoernooi van de World Series of Poker 2008 in Las Vegas.

Over Everest Poker
van een netwerk en is daarnaast de exclusieve licentiehouder van haar pokersoftwaretechnologie. De pokerroom geldt als een van de drie populairste pokersites in Europa. Everest Poker besteedde als een van de eerste in Europa aandacht aan de Europese pokergemeenschap door een unieke en aantrekkelijke omgeving te bieden aan Europese spelers. Zij sponsort diverse belangrijke pokertoernooien in o.a. Duitsland en Frankrijk en organiseert satellietkwalificatietoernooien voor een aantal van de belangrijkste pokerevenementen in Europa. Inspelend op de vele niet-Engels sprekende pokerspelers over de wereld, heeft Everest Poker haar pokersoftware volledig vertaald in 11 talen. Daarnaast biedt Everest Poker spelersupport aan in 16 talen. Everest Poker is eigendom van Ultra Internet Media. Voor meer informatie kunt u naar: www.everestpoker.net.

-Einde bericht-

Noot aan de redactie (