Ingezonden persbericht

Telefoonboek.nl klaar voor iPhone 3G

Nijmegen, vrijdag 11 juli 2008

De website Telefoonboek.nl breidt haar mobiele dienst uit met een speciale webapplicatie voor de Apple iPhone. De iPhone 3G is vanaf vandaag leverbaar in Nederland.

Telefoonboek.nl kijkt vandaag uit naar de introductie van de iPhone 3G in Nederland. Deze 'smartphone' wordt gezien als een belangrijke aanjager van het mobiele internet. Reden genoeg voor Telefoonboek.nl om de bestaande mobiele zoekdienst aan te passen en verder uit te breiden.

Voor de mobiele dienst ga je met de iPhone browser naar www.telefoonboek.nl. Daar vind je eenvoudig de contactgegevens van een bedrijf of persoon. Met één druk op de knop breng je vervolgens de telefoonverbinding tot stand. Ook de kaartweergave van de betreffende vermelding is slechts één klik verwijderd. De route naar een bedrijf of persoon plan je tot slot via de GPS ontvanger van de iPhone 3G.

De gratis webapplicatie voor de Apple iPhone is een uitbreiding van de bestaande mobiele zoekdienst van Telefoonboek.nl. Deze is beschikbaar voor alle mobiele telefoons met internettoegang op www.telefoonboek.nl.

Elke maand raadplegen ruim 2 miljoen unieke bezoekers Telefoonboek.nl voor het vinden van een bedrijf of persoon. Daarnaast biedt de website gebruikers handige zoekmogelijkheden zoals de 'profielen zoeker'.

Noot voor de redactie (