Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 10 juli 2008

EXCLUSIEF EN NIEUW MATERIAAL OP ONM-WEBSITE

Voor wie niet kan wachten op de nieuwe reeks van ONM heeft BNN goed nieuws: de lange saaie zomer krijgt de komende week een flinke boost op www.onm.tv! Vanaf vandaag wordt elke week een exclusieve trailer op de site gezet. De trailers met schokkende informatie over de verhaallijnen zullen de komende vijf weken elke vrijdag verschijnen op de homepage van www.onm.tv. Hou de website dus goed in de gaten!

Op maandag 1 september start het nieuwe televisieseizoen voor ONM. Dan worden de brandende vragen die de cliffhanger-uitzending opwierp beantwoord. Maar door de trailers wordt al wel meer duidelijk. De filmpjes blikken namelijk vooruit op de verhaallijnen uit de serie. Zo komen in de trailers onder andere Bettina, Junior, Malu, Shirina en Kyra voor. Wat zal er met hen gebeuren?

De exclusieve beelden komen vanaf maandag 14 juli ook voorbij op Nederland 3, maar www.onm.tv heeft drie dagen eerder de primeur. Wie de trailers bekijkt kan het niet ontkennen: het nieuwe seizoen van ONM gaat dramatisch, keihard en zinderend van start!

Meer informatie: BNN Communicatie
Laura Muscas, tel: 035-6268913, e-mail: laura.muscas@BNN.nl