WPM Groep verwerft belang in APCOA Parking Nederland BV


DEN BOSCH, 20080715 -- Vrijdag 11 juli heeft WPM Groep een belang verworven in APCOA Parking Nederland BV. tegen inbreng van WPM Parking. APCOA Parking Nederland BV. is gevestigd in Rotterdam en maakt deel uit van APCOA Parking AG, een van de grootste aanbieders van parkeerdienstverlening in Europa.

APCOA Parking wil met de inbreng van WPM Parking haar positie op de Nederlandse markt verder versterken. WPM zal de kennis en expertise van APCOA Parking Nederland inzetten op het gebied van parkeren in relatie tot winkel- en kantoorgebieden. Een goede parkeersituatie is immers van groot belang voor het optimaal functioneren van kantoor- en winkelgebieden.

WPM Parking is verantwoordelijk voor het beheer en exploitatie van parkeergarages. Jan van den Booren, directeur WPM Parking treedt per direct in dienst bij APCOA Nederland BV en is samen met commercieel directeur Mathijs Smissaert verantwoordelijk voor verdere ontwikkeling van APCOA Nederland BV.

De verkoop heeft verder geen personele consequenties.

WPM Groep is al 20 jaar een onafhankelijke dienstverlenende organisatie met het commerciële vastgoed als werkterrein. WPM Groep wordt gevormd door WPM Offices, WPM Retail, WPM International en WPM Participaties. WPM Groep is actief in de totale cyclus van de markt, van advies tot exploitatie. Voor meer informatie: www.wpmgroep.nl .

APCOA Parking Nederland B.V. is gevestigd in Rotterdam en maakt deel uit van APCOA Parking AG. Sinds 1970 heeft APCOA zich ontwikkeld tot een van de grootste aanbieders van parkeerdienstverlening in Europa. APCOA Parking is actief in zeventien landen in Europa. De groep exploiteert meer dan 4.819 parkeeraccommodaties met ca. 1.395.000 parkeerplaatsen. De 5.350 medewerkers realiseren gezamenlijk een omzet van ¤ 589 miljoen. Voor meer informatie: www.apcoa.nl of www.apcoa-europe.com.





WPM groep