Victory Nederland introduceert Portable Media Player


met groot touch screen scherm en X-Vid ondersteuning

BEVERWIJK, 20080711 -- Victory Nederland lanceert vandaag haar Victory PMP-888. Een media speler met een groot aanraakscherm én die ook nog eens zeer veel te bieden heeft. De strak vormgegeven speler heeft een 262.000 kleuren TFT scherm met een afmeting van bijna 9cm.

Door de ingebouwde oplaadbare batterij kan er 8 uur muziek worden geluisterd of 4 uur naar films worden gekeken. De speler heeft standaard 4Gb. intern geheugen. Het ingebouwde kaartslot is geschikt voor Sd/T-flash geheugen kaarten, waardoor het mogelijk is de speler te gebruiken als extra opslagmedium en het geheugen kan dus ook altijd nog worden uitgebreid.

De PMP-888 heeft een ingebouwde FM-radio en is geschikt om foto's (JPEG en BMP) en films (MP4/MTV/X-Vid) te bekijken op het heldere scherm. Via de site kan gratis speciale software worden gedownload die er voor zorgt dat het omzetten van diverse bestanden volledig automatisch wordt afgehandeld, dit is een unieke en zeer gebruiksvriendelijke toepassing.

Deze moderne en lichtgewicht speler (76x53x13,3mm en 60gram) is zeer veelzijdig en kan naast de eerder genoemde toepassingen ook gebruikt worden als memorecorder, E-book reader en natuurlijk ook nog als "gewone" MP-3 speler. De PMP-888 is verkrijgbaar bij de betere computerzaken en de bruin- & witgoedzaken en heeft een adviesverkoopprijs van ¤ 99,95. Voor meer informatie: www.123victory.eu of telefonisch 0251- 26 80 40.

Over Victory:
Victory Nederland B.V. is actief in de Benelux op het gebied van Consumenten Elektronica producten. De onderneming levert de producten op dit moment voornamelijk in Nederland bij de gespecialiseerde computer- en elektronica zaken alsmede de grote retail ketens. Naast het eigen merk Victory worden ook de merken Agfa, D-Link, Plustek en TP-Link gedistribueerd,





Ingezonden persbericht