Tiësto & Ferry Corsten schrijven samen geschiedenis op Dance Valley

26/06/2008 09:30

UDC Events

Ferry Corsten zal op Dance Valley zijn eigen Flashover Recordings Stage afsluiten met niemand minder dan Tiësto. Deze historische gebeurtenis zal in de tweede Valley van Dance Valley plaatsvinden.

San Francisco, 24 mei 2008. Door een fikse stroomuitval verandert het ETD POP Festival in één grote, dooie boel - net op het moment dat het publiek in extase is na een geweldige set van Ferry Corsten en de eerste platen van Tiësto's afsluitende set door de zaal galmen. Eén club die nog wel stroom heeft is de bomvolle Ruby Skye waar Ferry Corsten later die avond op de officiële ETD POP after party draait.

Tiësto besluit een kijkje te nemen bij zijn goede vriend en collega Ferry, nog vol van energie door het niet afmaken van zijn set eerder die avond. Hij wordt dan ook direct door Ferry de DJ booth ingetrokken om samen back-to-back verder te draaien. Het publiek in de Ruby Skye beseft direct dat hier dance historie word geschreven. Jaren nadat Ferry en Tiësto samen als o.a. Gouryella geschiedenis schreven met tracks als Gouryella en Walhalla, staan ze nu voor de allereerste keer samen te draaien voor een publiek dat volledig uit haar dak gaat. Zie het bewijs hier: http://www.youtube.com/watch?v=KQU-4DdeLQE?=1

Niet alleen genoot het publiek met volle teugen, ook Tiësto en Ferry hadden een geweldige tijd. Die avond werd dan ook direct besloten dat ze dit snel nog een keer zouden doen.

De perfecte plek? Dance Valley Festival! Hier heeft Ferry immers met zijn Flashover Recordings een grote, open-air stage in de legendarische tweede Valley die sinds 2002 eindelijk weer terugkeert. Hoewel dit betekent dat Tiësto zijn plek op de Dance Valley Mainstage opgeeft, kon UDC zo'n unieke kans niet laten liggen.

Na de spontane sessie in San Francisco zal het publiek in Spaarnwoude getrakteerd worden op een volledige back-to-back set van Ferry Corsten en Tiësto. Twee mannen die niet alleen behoren tot de beste DJ's die Nederland ooit heeft voortgebracht maar ook twee oude makkers die niets liever doen dan hun muziek met het publiek te delen.

Organisator UDC is bijzonder trots om deze unieke gebeurtenis toe te voegen aan het nu al uitpuilende programma voor Dance Valley.

Dance Valley Festival 2008 vindt dit jaar plaats op zaterdag 12 juli.

Tickets zijn online verkrijgbaar via www.udc.nl, www.dancevalley.com en www.ticketservice.nl. Tevens zijn tickets verkrijgbaar in alle filialen van Midtown en Free Record Shop. Voor meer informatie: www.udc.nl & www.dancevalley.com.





http://www.dancevalley.com


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,