Artis

Amsterdam

Persbericht

Uniek optreden van Spinvis en Simon Vinkenoog tijdens Artis ZOOmeravonden
In juni, juli en augustus is Artis elke zaterdagavond open tot zonsondergang met live-muziek, theater en tal van andere activiteiten. Zaterdagavond 12 juli is er wel een zeer speciale Artis ZOOmeravond met een exclusief optreden van Spinvis en Simon Vinke

Ter ere van de 80e verjaardag van Simon Vinkenoog brengt Spinvis alias Erik de Jong een eerbetoon aan Simon Vinkenoog in de vorm van Ritmebox, een boek gecombineerd met een CD. Spinvis en Simon Vinkenoog brengen zaterdag 12 juli in Artis diverse nummers van Ritmebox ten gehore, en aangezien het optreden plaatsvindt in het prieeltje bij de flamingo's, zal ook Spinvisklassier `flamingo' niet ontbreken.

Elke Artis ZOOmeravond is een unieke beleving. Van boomklimmen met de hoveniers van Artis tot een kijkje bij de leeuwenvangkooi en speciale verhalen van de dierverzorgers van olifanten tot insect. Vaste elementen van de ZOOmeravonden zijn verder het schminken, een gratis familiespeurtocht en diverse rondleidingen. De live-muziek, theateroptredens en de speciale kinderactiviteiten wisselen per ZOOmeravond.

Artis is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur, maar tijdens de ZOOmeravonden op zaterdag in juni, juli en augustus tot zonsondergang. De ZOOmeravondenprogrammering gaat van start vanaf 18.00 uur. Meer informatie over het volledige programma van de ZOOmeravonden op www.artis.nl.

Voor meer informatie over dit persbericht, kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie & Marketing, tel. 020 - 52 33 538 of via communicatie@artis.nl.