Ingezonden persbericht


p e r s b e r i c h t

'THE FLEXICAN' EN 'TERROR JAAP' IN PODIUM

Hardenberg -, Zaterdagavond en -nacht in Podium Hardenberg weer een echte 'wet & wild - beachparty', met veel zomers vermaak door het Baywatch Entertainment - team, fijne muziekjes door DJ Patrick en als speciale gast: The Flexican!

The Flexican is in 1983 geboren in Mexico City. Hij komt op zijn negende naar Nederland. Zes jaar later besluit hij zijn drumstel in te ruilen voor een set draaitafels. Hij ontpopt zich tot een fanatieke underground Hip Hop DJ en turntablist. Hij produceert de gehele soundtrack voor het theaterstuk Kings, waar onder andere acts als Big Boy Caprice, Sticks (Opgezwolle), Typhoon, Pete Philly en QF aan meewerkten. The Flexican verzorgt ook de muzikale invulling van het JUIZE.FM radioprogramma Zuiver i.s.m. Brian Elstak. De show is elke zondag live te beluisteren op www.juize.fm van 20:00 - 23:00 uur. De hele nacht mix van urban & house en The Flexican weet als geen ander een feestje te bouwen! Neem je duikbril mee en prepare yourself for a steaming party!!

Als very special guest deze avond niemand minder dan Gouden Kooi - winnaar 'Terror Jaap', die zal optreden en beschikbaar is voor een fotoshoot. Of, zoals hij zelf zegt: "F*cking niet normaal meer!!" Meer programma-informatie lees je op www.podiumgroep.nl.

Einde Persbericht

Noot voor redacties: