Gemeente Amersfoort

Persbericht

Afdeling Communicatie

nummer: 066

datum: 2 april 2008

Skate-event Streetmasters 2008 ook in Amersfoort

Met Sk8park Amersfoort, het grootste outdoorskatepark in Europa, staat Amersfoort op de kaart bij de landelijke skatescene. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Stichting Playground als organisator van het streetsport-event Streetmasters, Amersfoort benaderde voor deelname aan dit landelijke evenement met voorrondes in diverse steden in Nederland. Streetmasters bestaat uit wedstrijden en workshops in de disciplines skateboarden, inline skaten, BMX, streetdance, breakdance en freestyle soccer. Het college stelt voor deelname E 58.130,-- beschikbaar.

Voorafgaand aan de voorronde in Amersfoort op 12 juli vinden op vier zaterdagen in juni op diverse skate-locaties in de stad workshops plaats. De landelijke finale is op 30 augustus. Waar deze plaatsvindt is op dit moment nog niet bekend. Meer informatie over Streetmasters is te vinden op de website: www.streetmasters.nl.

Informatie: Bianca de Graaf, communicatiemedewerker van de sector Welzijn, Sociale Zekerheid en Onderwijs (WSO) telefoon: 033 469 42 82, b.degraaf-dewitte@amersfoort.nl.

Contactpersoon Streetmasters / Stichting Playground: Timo van Schaik, telefoon: 010 477 64 77, info@stichtingplayground.nl


---- --