Time : 09:57:18
Date : 27 June 2008
Sender Name: Fieldcommunication/Urbancommunication

Bruparck voorspelt een bruisende zomer

Bruparck vormt met Kinepolis, Mini Europe, Océade & The Village één van de grootste toeristische attracties van Brussel en trakteert tijdens de zomer zijn bezoekers nog op tal van extraatjes. Zo is er tijdens de weekdagen gratis kinderanimatie. Op zaterdag 12 juli wordt in The Village het startschot gegeven van de VTM Kids Top 20- zomertour. Bovendien vormt Bruparck in juli en augustus het decor van vier spectaculaire themaweekends. In Brussel en Bruparck belooft de zomer goed te worden!

Music Maestro!
Tijdens het weekend van 12 en 13 juli zijn kinderen baas in Bruparck. Op zaterdag 12 juli wordt er omstreeks 13u de VTM Kids TOP 20-zomertour op gang gezongen. Presentatrice Ellen Dufour neemt de kinderen 90 minuten lang op sleeptouw voor wat een spetterend spektakel belooft te worden: meezingen en dansen, zelf een hitparade samenstellen en een interactieve quiz waarmee veel leuke prijzen te winnen zijn. Tussen 13u en 18u kunnen de kinderen zich ook uitleven in het immense kinderspeeldorp. Met knutsel-, doe- en bouwspelen, reuze gezelschapspelen en speelconsoles zijn ze een aantal uur zoet. http://www.kidstop20.be

Op zondag 13 juli om 15 uur komt The New Crazy Disco Show naar Bruparck. Zohra, gekend als "Maggy" uit "Spring", Kris-Tof van "Staracademy" en de enige echte "Crazy DeeJay" bouwen een feestje in Brussel. Ze brengen een wervelende show met talloze "Kidshits", spelletjes en leuke cadeautjes. Een heus vuurwerk vormt het orgelpunt van een geslaagde gezinsuitstap.
http://www.all-kids-events.be/CrazyDiscoShow.html

Middeleeuws weekend
Op zaterdag 26 en zondag 27 juli wordt Bruparck in een middeleeuws kleedje gestoken. Bezoekers kunnen op het plein aan diverse standjes proeven van artisanale voedingsproducten en verschillende demonstraties bijwonen (o.a. een smidse, het bewerken van leder en brood bakken). Acteurs in traditionele klederdracht spelen het leven tijdens de middeleeuwen na en heldhaftige ridders kruisen de degens.

Olympische kinderspelen in Brussel
Je hoeft niet naar China te vliegen om thuis te komen met een medaille. Tijdens het weekend van 9 en 10 augustus wordt Bruparck omgebouwd tot een Olympisch dorp. Je kan deelnemen aan een aantal spectaculaire sporten zoals de Benji-run ( laat de elastiek waar je aan vast hangt, je niet beletten de concurrentie van zijn sokken te lopen), de surfsumilator (surf je zonder nat te worden naar een medaille) en de survivalbaan. Elk uur worden de winnaars op het podium geroepen om hun medaille in ontvangst te nemen. De allerkleinsten kunnen zich laten schminken aan de grimestanden en deelnemen aan een workshop landenvlaggen.

Beauty & the beach: Bruparck brengt je in tropische sferen Op zaterdag 23 en zondag 24 augustus wordt de zomer afgesloten in een decor van palmbomen, zand en tropische standjes. De toon wordt gezet met Hawaï-slingers voor elke bezoeker. De Caribische sfeer wordt opgeroepen met de ritmische muziek van een percussieband, de optredens van exotische danseressen en Capoeira dansers. Terwijl de ouders met een verfrissend drankje genieten van de sfeer, kunnen de kinderen zich uitleven op de rodeosurf en op het wiebeleiland. De jongsten kunnen zandkastelen bouwen en zich amuseren met waterspelletjes. Ook vinden er workshops papieren bloemen en zandschilderijen plaats en kan je je eerste sambapassen zetten.Kortom, voor elk wat zomers.

Mini-Europa by night
Elke zaterdag en zondag, vanaf 19 juli tot en met 16 augustus, opent Mini-Europa zijn deuren uitzonderlijk tot 24u. Tijdens deze ontdekkingsreis langsheen maar liefst 350 Europese miniatuurmonumenten zoals de Big Ben, de Eiffeltoren, de Berlijnse muur en de Acropolis word je begeleid door een uniek beeld-, klank- en animatiespektakel. In het licht van de maan en de sterren wordt de uitbarsting van de Vesuvius, het vallen van de Berlijnse muur, de lancering van de Ariane-raket en het luiden van de Big Ben in London nog indrukwekkender. Bovendien vindt er elke zaterdag tijdens de zomer om 22u30 een spetterende muzikale vuurwerkshow plaats.

Nieuw paradepaardje voor Océade
Vanaf 30 juni kan je in het tropische zwemparadijs Océade de Anaconda uitproberen, de breedste glijbaan van de Benelux is maar liefst 2,5 meter breed en 132 meter lang. Ze is speciaal ontworpen om er met banden te kunnen afglijden. De kleinsten kunnen zelfs samen met hun ouders in één band om 45 seconden later met een grote plons in het water te eindigen.

---

----------
In bijlage vindt u een aantal foto's.
Voor meer informatie contacteer het persbureau van Bruparck Field Communication
Karlien Kelgtermans GSM: 0476 74 94 28
Elke Van Rompuy GSM: 0494 24 84 67
Sint-Annadreef 68b
1020 Brussel
T: 02 478 78 38
E: info@field.be

URL: http://www.bruparck.com

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR