Ingezonden persbericht



- Persbericht -

Women World Wide.

FOR WOMEN ONLY, BY WOMEN ONLY, ONLY WOMEN ALLOWED!

Ben jij trots op het feit dat jij een vrouw bent en wil jij dat delen met nog veel meer andere trotse vrouwen, kom dan naar Women World Wide op 12 juli 2008, het festival voor en door vrouwen. "Wij zijn er, Wij staan er en Wij laten dat met trots zien!" Na een succesvolle meidendag, organiseert Productiehuis GROEI nu de eerste editie van WWW, Women World Wide. Een inspirerend festival speciaal voor jonge meiden en vrouwen.

In Rotterdam hebben meiden en vrouwen nog steeds behoefte aan een eigen plek waar ze elkaar kunnen inspireren, ontmoeten en bewust kunnen worden van hun eigen competenties. Women World Wide is hiervoor de ideale plek.

Het programma is erg divers en heeft een stimulerend en motiverend karakter. Het educatieve gedeelte bestaat uit o.a. debatten, discussies en lezingen. Verschillende onderwerpen komen aan bod die betrekking hebben op de"Vrouw" zoals seksuele emancipatie en werk en carrière. 'Komen mannen echt van Mars? Gaat mijn dochter met een loverboy? Heb ik de kracht om zakenvrouw van het jaar te worden?' Geef je mening en laat je stem horen!

Uiteraard biedt het programma ook ruimte voor entertainment, kunst, cultuur en theater. Laat de crea bea in je los en "be creative" in de creative corner. Altijd al een make over willen hebben? Dan is nu je kans! Laat jezelf restylen en leg het vast tijdens een professionele fotoshoot. Tijdens het festival krijg je ook de kans om te werken aan een gezond en fit lichaam door mee te doen aan de workshops. Buikdansen, Fitnessen en Stepdansen, leer het in 30 minuten en "Work that Body"!

Ben jij benieuwd waar de slaapkamer naast slapen nog meer voor dient? Bezoek dan onze speciale zaal "Womens Bedroom Secrets". Ontdek de ondeugendste slaapkamer geheimen. Let op, alleen voor dames boven de 18 jaar!

Als grote afsluiter is er een afterparty. Even lekker los gaan met vriendinnen, moeders, tantes en zussen. Natuurlijk met alleen dames "on the wheels of steel", oftewel de hipste Female Dj's die ervoor zullen zorgen dat dit een onvergetelijke dag wordt.

Daarnaast staan er op het programma diverse muziek, dansoptredens, culturele keuken, infostands en nog veel meer!

Lachen, gieren, brullen, voelen, proeven, leren en ontdekken. Laat je inspireren, motiveren en stimuleren op hèt festival voor de vrouw van 2008, Women World Wide.

Datum: 12 juli 2008
Tijd: 13:00 - 23:30 uur
Locatie: LCC 't Klooster, Afrikaanderplein 7, Rotterdam Entree: E5,-

Noot aan de redactie:
Women World Wide wordt georganiseerd door: Productiehuis GROEI Powered by Woman's World
T: 010-423 16 16
E: productiehuis@live.nl


---- --