Ingezonden persbericht


Pressrelease

The Dutch Dragon rijdt Peking Challenge voor Stop Kindermisbruik Nieuw initiatief Yolanthe Cabau van Kasbergen en Arjan Erkel enthousiast ontvangen

Amsterdam, 11 juli 2008 - Nadat gistermorgen de oprichting van de nieuwe stichting Stop Kindermisbruik is aangekondigd, is het initiatief van Yolanthe Cabau van Kasbergen en Arjan Erkel met positieve reacties overladen.

Eén van de vele steunbetuigingen aan Stop Kindermisbruik is opmerkelijk: Shirley van 't Hoff en Jordi Twaalfhoven rijden vanaf aanstaande zaterdag als team The Dutch Dragon de Peking Challenge, een tocht van bijna 12.000 kilometer van Nederland naar Peking. Doel is om via sponsoring geld op te halen voor Stop Kindermisbruik, Fight Cancer, Dance4Life en PLAN.

Team The Dutch Dragon vertrekt morgen, op zaterdag 12 juli om 12:30 uur vanaf het Amsterdamse Stadionplein (Vak Zuid) naar China. Bijna vier weken later, op 7 augustus, hopen zij via Duitsland, Polen, Rusland, Siberië, Mongolië en de Gobi woestijn in Peking aan te komen, één dag voor de officiële openingsceremonie van de Olympische Spelen 2008.

Ambassadrice Yolanthe Cabau van Kasbergen en mede-initiatiefnemer Arjen Erkel van Stop Kindermisbruik zullen team The Dutch Dragon persoonlijk uitzwaaien.

Zie ook: www.thedutchdragon.nl

Stichting Stop Kindermisbruik streeft een wereld na waarin kinderen niet langer slachtoffer zijn of worden van misbruik, in de breedste zin van het woord. Dat bereikt zij door projecten te ondersteunen die tot doel hebben kindermisbruik te voorkomen of bestrijden. Die projecten worden uitgevoerd door lokale partnerorganisaties over de hele wereld.

Stichting Stop Kindermisbruik
Herengracht 257
1016 BJ Amsterdam
T. 020 7163933
F. 020 7163932
info@stopkindermisbruik.nl
www.stopkindermisbruik.nl


Ingezonden persbericht