TNT Group

Persbericht

TNT benadrukt beleid niet te reageren op geruchten in de markt

12 juli 2008, 16:15 CET - Amsterdam,

Verwijzende naar meerdere artikelen in de media vandaag waarin TNT wordt genoemd, wil TNT zijn beleid opnieuw benadrukken niet te reageren op dergelijke speculaties en geruchten in de markt.

In geval van enige discrepantie tussen dit persbericht en de originele Engelstalige versie van dit persbericht prevaleert de Engelstalige versie.

Over TNT
TNT N.V. biedt bedrijven en consumenten wereldwijd een breed scala aan post- en expressdiensten. TNT, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Amsterdam, biedt toegang tot efficiënte netwerkinfrastructuren in Europa en Azië en breidt haar wereldwijde activiteiten uit om zo de prestaties van haar netwerken te maximaliseren. TNT is in meer dan 200 landen actief en heeft circa 161.500 medewerkers. In 2007 bedroeg de omzet van de onderneming 11 miljard en het bedrijfsresultaat 1.192 miljoen. TNT is genoteerd aan de beurs van Amsterdam. TNT is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als onderneming en heeft partnerschappen gevormd met het World Food Programme en het Milieuprogramma van de Verenigde Naties om wereldwijd tegen honger en milieuvervuiling te strijden.