Ingezonden persbericht


Persbericht: 055 Magazine Zomer 2008 in Pocket Edition

Op zaterdagavond 12 juli wordt het zomernummer van het Apeldoornse jongerenblad 055 Magazine tijdens het jongerengala in Orpheus gelanceerd. Dit maal op pocket-formaat en dus ideaal om mee te nemen op vakantie. Het nummer staat dan ook in het teken van de zomer en vakantie.

Het gratis kwartaalblad vol leuke, hippe en frisse artikelen voor de Apeldoornse jeugd kent inmiddels 4 nummers op A5 formaat en komt nu met een pocket edition voor het zomernummer op A6 formaat.

Het jongerengala, georganiseerd door jongerenplatform Apeldoorner.COM, vindt plaats in de Rabobankzaal van Orpheus. De lancering van de Zomer 2008 Pocket Edition zal om 22.00 uur plaatsvinden.

Op het gala spelen de bands Anderlicht (winnaar plugged 4), Vacuum (winnaar plugged 5) en That's what she said (John Mayer). DJ Jule (bekend van Café Jeroen) zorgt voor de muziek tussendoor en bovendien is het mogelijk om je entree in een echte limousine te maken die pendelt tussen de fietsenstalling op het Caterplein en Orpheus voor slechts ¤ 7,50. Ook is er een Prom Kinkg & Queen verkiezing. Jongeren moeten zich aan de dresscode houden: In pak of in galajurk. Het gala duurt van 21.00 tot 01.00 uur en wordt gesponsord door Gigant. Een kaartje kost ¤ 7,50.

--
Vriendelijke groeten,

Tom Brands
Hoofd redactie

055 Magazine!
Het jongerenmagazine van Apeldoorn!

E | TomBrands@055magazine.nl
T | 06 42 46 46 79
I | http://www.055magazine.nl