Ingezonden persbericht


Persbericht

17 juni 2008

Kees Kraayenoord geeft aanbiddingsconcert in Zelhem

Kees Kraayenoord geeft op zaterdag 12 juli om 20.00 uur een geweldig aanbiddingsconcert op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd.

Sinds Kees Kraayenoord werd gevraagd om in 2002 de aanbiddingsbijeenkomsten op het Xnoizz Flevo Festival te leiden, en de live-cd hiervan 'This Is My Cry' zo'n succes was, is Kees Kraayenoord als solo-artiest verder gegaan. Kees is erg populair onder christenen. Deze avond zal hij zeker ook nummers van zijn nieuwe cd 'Letting Go' (maart 2008) ten gehore brengen die bestaat uit dertien eigen nummers.

Kees Kraayenoord treedt over het hele land op, en geeft in september een groot concert in de IJsselhallen om zijn nieuwe cd te laten horen. Eerdere cd's die hij op zijn naam heeft staan zijn 'Broken' (2005), Remixed (2006), Jezus, leven van mijn leven (2006) en de kerst-cd 'God met ons' waar Kardinaal Simonis aan meewerkte (orgel). Ook speelde hij in het voorprogramma van Michael W. Smith die voor twintigduizend man speelde in het Gelredome te Arnhem. Vorig jaar heeft hij samen met ChristenUnie-politicus André Rouvoet op de EO-Jongerendag gespeeld.

De entree van dit concert is ¤ 10,00 en kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen voor ¤ 5,00 van dit optreden genieten. Meer informatie over dit optreden staat op www.betteld.nl. Hier kan ook meer informatie worden gevonden over andere activiteiten die op De Betteld aan de Aaltenseweg 11 te Zelhem plaatsvinden.

Einde persbericht