De geheimen van een Mannenfluisteraar


Weergaloze relaties, zodra vrouwen leren om mannen als mannen te accepteren

AMSTERDAM, 20080622 -- Al eens gehoord van de paardenfluisteraars? Die het beste uit elk paard, hoe wild en rusteloos ook, naar boven kunnen halen, door te kijken naar de lichaamstaal, een andere toon en manier van communicatie. Dat kunnen vrouwen ook met mannen bereiken, en zo een power koppel worden. Als executive coach, schrijfster en spreekster, heeft de Amerikaanse Gigi Sage zich hierin al 20 jaar gespecialiseerd. Het weekend 12-13 juli 2008 verzorgt zij 2 seminars in Amsterdam.

De kwaliteit van onze relaties kleurt het leven enorm. Tijdens de schooltijd is er geen aandacht voor deze zgn. soft skills. Wij leren het nodige met vallen en opstaan. Het krijgen van natuurlijke en bruisende relaties is een kunst, een stap verder. Veel misverstanden en irritaties ontstaan tussen man en vrouw, doordat de specifieke verschillen tussen man en vrouw onvoldoende worden begrepen. Vooral met het hart. Diep van binnen zijn wij namelijk anders. Gigi Sage is een expert, die de ogen van vrouwen opent en het leven van hen verandert.

De resultaten zijn verbluffend. Hoe 7 eenvoudige coaching technieken, een metamorfose veroorzaken in relaties. Ook in bedrijven of in carrière, ontwikkelen vrouwen zich sneller. De man raakt meer happy en de vrouw realiseert haar wensen. Zij zien elkaar meer staan. Het verandert gezinnen. Er ontstaat een meer dynamische balans. Vrouwen raken meer ontspannen, zien nog meer details en bereiken meer met minder inspanning. Vrouwen worden tijdens dit weekend gestimuleerd om als een professional te zien, wat in relaties echt werkt. Ideaal voor al die vrouwen en stellen, die verfrissende en langdurige relaties wensen.


Voor meer informatie: info@empowervrouwen.nl