Vlootschouw ter ere van G.S.R. Aegir's 26ste Lustrum


GRONINGEN, 20080711 -- De viering van het 26ste lustrum van de Groninger Studenten Roeivereniging `Aegir' wordt zaterdag 12 juli 2008 afgesloten met een vlootschouw en een eindfeest.

Het Aegir Lustrum, dat al eerder dit jaar onder andere de Martini Regatta en het Aegir Sportpsychologisch Symposium organiseerde, presenteert zaterdag het slot van de lustrumviering: een vlootschouw waarbij de meer dan honderd boten tellende vloot in zijn geheel het water van het Winschoterdiep op gaat. De vloot, bestaande uit zowel splinternieuwe als decennia oude boten, zal prachtig zichtbaar zijn vanaf de Bornholmstraat en het botenterrein van Aegir aan de Stockholmstraat 10 te Groningen en bereikt vermoedelijk rond 15.00u zijn hoogtepunt.

Later op de dag wordt tijdens een diner de donatie aan Stichting Right to Play bekendgemaakt. Aan deze donatie hebben de leden en sponsoren van de G.S.R. Aegir in de afgelopen maanden van de lustrumviering allen hun steentje bijgedragen.

De viering van het 26ste lustrum wordt definitief afgesloten met het eindfeest op het terrein van Aegir, waarbij de inmiddels alom geroemde Aegir Lustrumband en verschillende DJ's hun opwachting maken. ///

Programma:
14.00u Vlootschouw (compleet rond 15.00u)
19.00u Diner
20.00u Bekendmaking donatie Stichting Right to Play
22.00u Opening slotfeest door Aegir Lustrumband





Lustrumcommissie G.S.R. Aegir