Ingezonden persbericht

PERSBERICHT: HAAG WONEN MOVES YOU!

Overal ter wereld vindt op zondagmiddag rond de klok van 15:00 uur 'the main game' plaats.

Of het nu gaat om een volleybalveld in een park in Milaan, een basketbalveld in Harlem of voetballen op het strand van Rio; op zondagmiddag maken de amateurs plaats voor sterren uit de buurt. Zo ook op de vernieuwde 'Haag Wonen Moves You' roadshow!
De tweede reeks roadshows is van start gegaan op 6 juli op het Spaarwaterplein in Mariahoeve en dit was net als vorig jaar een groot succes. Gelukkig herhaalt dit evenement zich nog drie keer op de volgende locaties:

- Zondag 13 juli op de Wolweversgaarde (Den Haag Zuidwest) tijdens het Gaardefestival
(van 12:30 uur tot 17:00 uur, deelname is gratis)

- Zondag 20 juli op het Prins Hendrikplein in het Zeeheldenkwartier (van 12:30 uur tot 17:00
uur, deelname is gratis)
- Zondag 31 augustus, de finale tijdens de KaSCHba in de Schilderswijk

Wat staat er op het programma?
- Brazilian Football - voetballen op de manier waarop de grote Braziliaanse voetballers het vroeger op straat geleerd hebben.
- Freestyle Football- door John Farnworth, de Wereldkampioen die inmiddels wereldwijd bekend is om zijn freestyle football-kunsten!
- Een optreden van Bizz Banascus, winnaar van de Beste Muzikant Prijs 2007.
- Verder ook Streetdance, Rap, Graffiti, Free Running, Street Magic, Bollywooddancing, BMX Crossing & Skating en nog veel meer!

'Haag Wonen Moves You' biedt een spectaculair programma speciaal voor iedere wijk. Hiernaast zoeken wij talenten; meisjes en jongens die willen schitteren op het open podium. Iedereen die 'iets' kan mag hier zijn of haar kunsten laten zien!
Je kunt geheel gratis meedoen aan de clinics van onze professionele trainers door je op de dag zelf aan te melden. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon komen kijken naar de vele demonstraties. Misschien mag jij wel meedoen met 'the main game' rond 15:00 uur! De winnaars van iedere wijk worden daarna uitgenodigd voor de finale op de KaSCHba in de Schilderswijk op 31 augustus.

Zorg dat je erbij bent!

Meer informatie? Neem contact op met DOEN Evenementen op 070-3641933 of via info@doenevenementen.nl