Persberichten Heuvelrug, 12.30 uur

Utrecht, 13-07-2008

Mannen slepen met afzettingsborden

RHENEN- Vier mannen, drie uit Eden en een uit Lunteren hebben zondagmorgen 13 juli een bekeuring gekregen omdat ze met afzettingsborden aan het slepen waren.

Omstreeks 01.40 uur kreeg de politie een melding dat een groep mannen aan de Utrechtsestraatweg met afzettingsborden aan het slepen was. Ter plaatse zagen agenten inderdaad vier mannen die met borden sleepten en ze op de weg gooiden. De vier mannen, twee 23-jarigen uit Ede, een 23-jarige uit Lunteren en een 29-jarige uit Ede kregen allen een bekeuring voor vandalisme.

Scooterbestuurder gewond

VEENENDAAL- Een 17-jarige jongen uit Veenendaal is zaterdagavond 12 juli gewond geraakt tijdens een verkeersongeluk.

Omstreeks 20.05 uur kreeg de politie een melding van een verkeersongeluk op de kruising van de Goudvink met de Slagvink. Vier scooterrijders reden op de Goudvink in de richting van de Hoornzwaluw. Een van de vier scooterrijders, de 17-jarige jongen zag een personenauto die de weg opdraaide te laat, met een botsing als gevolg. De jongen werd met beenletsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Winkeldief aangehouden

VEENENDAAL- Een 16-jarige jongen uit Veenendaal is zaterdagmiddag 11 juli aangehouden voor winkeldiefstal.

Omstreeks 15.20 uur kreeg de politie een melding dat winkelpersoneel in de Hoofdstraat een winkeldief had aangehouden. De jongen had een kledingstuk onder zijn eigen kleding verstopt en wilde de winkel verlaten zonder te betalen. Hierop werd hij aangehouden. De jongen werd aan de politie overgedragen die hem meenam naar het politiebureau.