Politie Gelderland-Zuid

Auto na aanrijding tegen schaftkeet

Nijmegen, 13-07-2008 o Zaterdagmorgen rond 11.15 uur vond een kop-staart botsing plaats op de Nassausingel waarbij de twee bestuurders gewond raakten.

Beide auto's reden over de Spoorstraat en via de Nassausingel richting Keizer Karelplein. Kort voor de links gelegen ingang naar een parkeerplaats had de achterste bestuurster kennelijk te laat in de gaten dat degene voor haar vaart minderde, zij klapte er bovenop. Als gevolg van de aanrijding schoof de voorste auto naar links, tegen een hek en vervolgens een schaftkeet die daarachter stond. Zowel hek als keet raakten daarbij beschadigd.

Alletwee de bestuurders (personalia zijn nog niet ingevoerd) klaagden over pijn in de nek en werden door omstanders gestabiliseerd, tot het ambulancepersoneel aanwezig was. De twee zijn gespalkt naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis overgebracht. De afdeling VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) kwam voor het doen van sporen- en technisch onderzoek ter plaatse. Tegen half één gaf de politie de weg weer voor het verkeer vrij.
(08)