Politie Zeeland


---


Nog een keer de overval op de Boulevard n.a.v. enkele vragen over het juiste tijdstip. De overval vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag

W-1384-2008 Beroving in Zoutelande
Zondag omstreeks 06.00 uur vond in een woning aan de Molenweg in Zoutelande een beroving plaats.
Een bewoner, een 17-jarige jongen uit Erkrath (D), kwam na het hardlopen terug bij de woning. Toen hij de deur wilde openen, stond een van twee onbekenden, die hij even daarvoor was gepasseerd, achter hem en dwong hem de woning binnen te gaan. Hij was gewapend en eiste geld. De 17-jarige gaf hem enkele tientallen euro's. Een andere bewoner die op dat moment beneden kwam, kon de onbekende de deur uit praten. Eenmaal buiten stapte hij achterop de scooter bij de andere onbekende. Ze gingen er vandoor in de richting van het strand.

Z-1385-2008 Woninginbraak in Terneuzen
Tussen zaterdag 12.00 en zondag 17.00 uur werd ingebroken in een woning in de Schelpenlaan de Terneuzen.
Uit de woning werden een televisie, een laptop en een kluis met daarin persoonlijke papieren en een kluis met daarin persoonlijke papieren en een geldbedrag.

O-1386-2008 Aanrijding in Nisse
Op de kruising Drieweg / Grotedijke in Nisse vond zondag om 17.10 uur een aanrijding plaats.
Een 80-jarige automobilist uit Goes reed over de Grotedijk, komende uit de richting van de Brilletjesdijk. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan een van links komende 41-jarige bestuurder uit de gemeente Reimerswaal. De 80-jarige man en een inzittende en een vrouwelijke inzittende uit de andere auto zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Van de beide inzittenden zijn geen gegevens bekend. Allebei de auto's raakten beschadigd.