Ingezonden persbericht

Werfpop

Persinformatie

Leiden, 10 februari 2008

Werfpop op zondag 13 juli 2008!

Op zondag 13 juli 2008 vindt de 27ste editie van Werfpop plaats in de Leidse Hout in Leiden.

Leidens' grootste popfestival
Op de tweede zondag in juli vindt de 27ste editie van het grootste Leidse popfestival plaats. Dit gratis popfestival is voor de 5de keer in rij in de Leidse Hout. Het festival dankt zijn naam aan het Van der Werfpark in hartje Leiden. In 1987 werd hier de allereerste editie van Werfpop georganiseerd. In de loop der jaren is dit festival het park in de binnenstad ontgroeid.

Breed programma
Op de twee hoofdpodia is er op muzikaal vlak voor elk wat wils. Het programma bestaat uit binnenlandse en buitenlandse bands en artiesten in verschillende muziekgenres, straattheater, marktkraampjes en eettentjes.

Lokale band openingsact
Lokale bands krijgen de kans op het hoofdpodium op te treden. GeĂŻnteresseerde bands kunnen een demo inzenden. Na een voorselectie roept een vakkundige jury tijdens de voorronde de winnaar uit. Ook dit jaar treedt de winnaar van de voorronde op als openingsact van Werfpop. De datum en locatie van de voorronde staat binnenkort vermeld op de website www.werfpop.nl.

Aanmelden voorronde
Lokale bands die kans willen maken op een plaats in de voorronde kunnen zich tot uiterlijk vrijdag 18 april 2008 aanmelden. Voor meer informatie: www.werfpop.nl onder 'Demo's'.

Meer informatie
Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief op www.werfpop.nl.
---



Ingezonden persbericht