Gemeente Spijkenisse


Jeugd Vakantiepaspoort voor jonge Rotterdampashouders

07 juli 2008

Jeugd Vakantiepaspoort
Met ingang van 14 juli 2008 kunnen ouders van kinderen van 4 t/m 12 jaar, op vertoon van hun eigen Rotterdampas en die van hun kind, het Jeugd Vakantiepaspoort gratis ophalen aan de balie van de gemeente. Hier is wel de coupon 53 uit het Kompas voor nodig.

In de periode van 19 juli tot en met 31 augustus 2008 kunnen kinderen en hun ouders met het Jeugd Vakantiepaspoort gratis door Rotterdam reizen. Ook kunnen ze kiezen voor korting op verschillende dingen, zoals het verzamelen van stempels of stickers voor het Kerstcircus in Ahoy. Hiermee komt de entreeprijs voor het circus neer op 2,50 euro.

Voor meer informatie over het Jeugd Vakantiepaspoort kunt u op werkdagen tussen 09.00 uur en 13.00 uur. bellen met het nummer 0800 023 01 12.

Ook kunt u terecht op de website van het Jeugd Vakantiepaspoort. De Rotterdampas kunt u tegen betaling aanschaffen bij de gemeente. Hiervoor heeft u een geldig legitimatiebewijs en een recente pasfoto nodig. Voor de prijs en verdere informatie kunt u terecht op website van de Rotterdampas of in Digitaal Loket Spijkenisse.