Persberichten district Heuvelrug 10.30 uur

Utrecht, 14-07-2008

Verkeersongeval

VEENENDAAL Een 17-jarige jongen uit Veenendaal is op zaterdag 12 juli omstreeks 20.05 gewond geraakt bij een verkeersongeval.

De scooterrijder reed vanaf de Goudvink in de richting van de Hoornzwaluw. De jongen zag te laat dat een automobilst vanaf de Slagvink de weg opreed. Hij kon de auto niet meer ontwijken met een botsing tot gevolg. Het slachtoffer is met beenletsel naar de Gelderse Vallei in Ede vervoerd.

Rijden onder invloed

RHENEN De politie heeft in de nacht van zondag 13 op maandag 14 juli een man aangehouden die te diep in het glaasje had gekeken, maar toch in zijn auto stapte. De 28-jarige man uit Leersum werd omstreeks 00.45 uur aangehouden aan het Remmerden. Op het bureau wees de ademanalyse 300 ug/l uit. De man kreeg hij een rijverbod van twee uur.

Mishandeling

RHENEN De politie heeft in de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 juli omstreeks 00.40 uur een 36-jarige man uit Maurik aan de Palshof aangehouden voor mishandeling.

De verdachte had na een woordenwisseling over het gebruik van de toiletten twee vrouwen die daar werkzaam waren, geslagen en geschopt. Dit gebeurde op het terrein van de Rijnweek bij de toiletten aan de Polshof. De twee slachtoffers van 56 jaar en 29 jaar en afkomstig uit Rhenen, waren erg aangedaan door de mishandeling.