Dyade sluit mantelovereenkomst met Projectum

14/07/2008 11:52

Dyade

Dyade heeft donderdag 3 juli jl. een mantelovereenkomst getekend met Projectum, waarin gunstige condities zijn afgesproken voor de klanten van Dyade. Klanten van Dyade kunnen profiteren van korting op ontwerpdiensten van de firma Projectum, alsmede op de aanschaf van standaard meubilair, zoals leerlingensets, vloerbedekking, verlichting en docentenwerkplekken. Voor maatwerk inrichtingselementen in de studielandschappen, mediatheken en buitenterreinen hanteert Projectum een scherpe prijs volgens een open calculatiesysteem.

Hans Bol, Algemeen Directeur Dyade: "Leerlingaantallen in het primair en het voortgezet onderwijs lopen terug de komende jaren. Daarnaast groeit het lerarentekort. Scholen gaan zich meer en meer positioneren om leerlingen en leraren aan te trekken. Daar moeten het bouwkundig concept en de inrichting van de school op aansluiten. Er moet synergie zijn tussen positionering, huisvesting en inrichting. Projectum kan dit voor scholen realiseren. We zijn daarom trots op de samenwerking met Projectum."

Rien Sandifort, Commercieel Directeur en eigenaar Projectum: "Vernieuwing in het onderwijs is niet te stuiten. Leerlingen zijn kritisch, de primaire onderwijsmarkt is in beweging en vraagt om inlevingsvermogen en creativiteit om de nieuwe onderwijsconcepten te ondersteunen. De conceptontwerpen en de daaruit voortvloeiende inrichtingen moeten meer aansluiten bij de identiteit van de scholen. "Match to meet": leerlingen, studenten, ouders, maar zeker ook docenten zoeken een school die bij hen past. Een omgeving die inspireert en motiveert. Die aanzet tot werk en studiezin.

Wij zijn dan ook trots op de samenwerking met Dyade die ons weer inspireert en motiveert door te gaan op de ingeslagen creatieve weg."

Over Projectum

Projectum ontwerpt voor Mens en Werk. Verdiept zich in het onderwijs en begeleidt het veranderingsproces vanaf het ontwerpmoment van de inrichting tot en met de levering en implementatie. Als onafhankelijk ontwerpbureau heeft Projectum de laatste jaren bewezen de veranderingen in het onderwijs op zeer bijzondere wijze te vertalen naar een unieke inrichting. Elk ontwerp is telkens weer anders, op maat, inspelend op de situatie bij de opdrachtgever.

Van ontwerp tot realisatie, entree, kantine, restaurant, mediatheek, collegezalen, infobalies, leslokalen, buitenterreinen en licht-oplossingen die de verontreinigde lucht in scholen door ioniserende werking zuiveren.

Over Dyade

Dyade is de grootste dienstverlener in het onderwijs van Nederland. Dagelijks verlenen ruim 500 medewerkers diensten op het gebied van bedrijfsvoering aan schoolorganisaties. De dienstverlening wordt gekenmerkt door een integraal aanbod van diensten. Van salarisverwerking tot en met advisering op het gebied van governance. Al naar gelang de behoefte profiteren onderwijsorganisaties - en tegenwoordig ook kinderopvang en peuterspeelzalen - van een ruime en flexibele dienstverlening en maatwerk oplossingen. Dyade is ISO-gecertificeerd en heeft ruim 600 besturen in het primair en voortgezet onderwijs als klant.


---

Meer informatie:

Herman de Wild, Marketingmanager Dyade, telefoon (030) 630 56 26

E-mail: herman.de.wild@dyade.nl

Joost van Pelt, Projectadviseur Projectum B.V., telefoon (06) 11 00 16 24

E-mail: Joost@projectum.nl





http://www.dyade.nl