Van de vrachtwagen gevallen. Elektonica producten per 24 uur online.

14/07/2008 12:35

Gezamenlijk Voordeel B.V.

Schijndel, 14 juli 2008

WWW.PRICEX.NU http://www.pricex.nu/ biedt een aanbod consumenten elektronica producten die tegen de allerlaagste dagprijzen kunnen worden aangekocht. Ieder aanbod uit de 9 categorieën geldt slechts 24 uur. Vanaf 14 juli 7 dagen in de week 24 uur per dag.

www.pricex.nu http://www.pricex.nu/ is een makkelijk te bedienen site voor alle leeftijden, boordevol scherpe aanbiedingen van de allernieuwste producten.

Lcd-Plasma tv's, Navagatie, Car hi-fi, Gadgets, Hi-fi, Foto, Videocamera's, Game Consoles en Personal Care.

De winkelsite is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en uitgebreid. 100% service en garantie. Makkelijk en veilig betalen via Ideal. Hyper modern winkelen, vanuit de luie stoel. De avonturen van de Xman volgen.

PriceX onderscheidt zich door het simpele feit dat ze echt de voordeligste dagprijzen kunnen bieden.

PriceX is een formule van

Gezamenlijkvoordeel B.V. dit is een nieuwe en innovatieve organisatie die geheel met haar tijd meegaat.

Ons voordeel: uw voordeelGezamenlijkvoordeel B.V. heeft haar winkel volledig ingericht naar de letter van de wet, ter bescherming van de consument. Gezamenlijkvoordeel B.V. is in staat u te laten profiteren van de beste aanbiedingen omdat we een lage overhead hebben en goede contacten met grote, betrouwbare leveranciers en fabrikanten. Ons gezamenlijk inkoopbeleid zorgt ervoor dat onze prijzen vaak tientallen procenten goedkoper zijn dan in de reguliere winkels.

Gemak en zekerheid

De unieke combinatie van 'kopen op internet vanachter de PC, 24 uur per dag, tegen extreem lage prijzen' en 'de zekerheid van volledige garantie en goede service' maakt dat sinds onze start al vele bezoekers en tevreden klanten deze website hebben bezocht.

Promotie van de site zal gebeuren via 16 weken op de achterzijde van vrachtwagens, persberichten en een internet campagne van 3 maanden.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.pricex.nu