Gemeente Anna Paulowna


Konijnen gedumpt in het hertenkamp

De zomervakantie is begonnen, dat is op zich altijd leuk, maar helaas hebben wij op het Hertenkamp iets heel anders gemerkt. In een week tijd hebben diverse eigenaren van konijnen bedacht dat hun Snuffie wel kon gaan wonen tussen de herten en geiten. Er is echter geen plaats voor extra konijnen of welk ander dier dan ook. Deze gedumpte dieren worden dan ook direct verwijderd.

Straks te koop
De nu gevangen konijnen vinden tijdelijk onderdak bij Jolanda en zullen over een tijdje weer te koop worden aangeboden. Het geld dat hiermee wordt opgehaald zal dan ten goede komen aan het Hertenkamp. Wij hopen met dit bericht iedereen even wakker te schudden door te laten denken aan de slogan: Een dier is voor het leven, niet voor even.

Leuker nieuws

Er zijn weer nandoe eieren te koop 3,00 p.stuk, voor zowel uitblazen of nog voor een heerlijke grote omelet. Ook zijn de nieuwe kippen weer eieren gaan leggen, dus ook die zijn te koop.

Doosje 10 stuks 1.10 en doosje 6 stuks 0.70. Wilt u voor de kippeneieren een eigen doosje meenemen?

Voor beide soorten eieren geldt: zolang de voorraad strekt.

Jonge dieren

Diverse jonge lammetjes zijn al verhuisd, sommige naar de slacht (voornamelijk de mannelijke), maar het gros van de jonge dieren van dit jaar gaat hun leven vervolgen bij andere dierenliefhebbers. Iets wat wij heel fijn vinden en hopen ook volgend jaar weer te kunnen bereiken.

Wilt u de overige jonge lammeren en jonge herten nog zien? Kom gerust eens langs bij het Hertenkamp Breezand in het Pastoor Verhoeffpark.