Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Beleidsregels subsidiering jaarlijks terugkerende evenementen

Op 8 juli 2008 zijn de conceptbeleidsregels subsidiering jaarlijks terugkerende evenementen vastgesteld. Hiermee wordt invulling gegeven aan de harmonisering van het subsidiebeleid.

De conceptbeleidsregels subsidiering jaarlijks terugkerende evenementen worden met het veld besproken, voordat ze definitief worden vastgesteld. Alle stichtingen en verenigingen die in 2008 budgetsubsidie hebben ontvangen voor het organiseren van een jaarlijks terugkerend evenement, zijn per brief uitgenodigd om op 14 juli 2008 vanaf 20:00 uur aanwezig te zijn. Ook stichtingen en verenigingen die op dit moment geen subsidie ontvangen, zijn welkom. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentekantoor in Driebergen-Rijsenburg, Bosstraat 1 (naast de brandweerkazerne).

Stichtingen en verenigingen die geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen, worden nadrukkelijk verzocht zich aan te melden voor de bijeenkomst. Dit is mogelijk door een
e-mail te sturen aan wanda.springeling@heuvelrug.nl of door telefonisch contact op te nemen, (0343) 56 59 71. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. Wij zenden de conceptbeleidsregels toe als wij uw aanmelding ontvangen.

Concept beleidsregels subsidiering jaarlijks terugkerende evenementen (pdf, 159 kb)

Concept toeliching beleidsregels subsidiering jaarlijks terugkerende evenemenen (pdf, 161 kb)

Laatst gewijzigd: 14 juli 2008