Ingezonden persbericht


ZOMERSE 50 ZET ZOMERHITS OP EEN RIJ

Eindelijk zomer! Tijd voor zomerhits! Helemaal gek van de Macarena, de Lambada of de Ketchup Song? Of toch liever Walkin' on Sunshine of Dreadlock Holiday? Het zijn deze zomerhits die je jaar in jaar uit in zomerse sferen weten te krijgen. Niet gek dus dat er ook een hitlijst is, die deze zomerdeuntjes op rij zet.

De Zomerse 50 geeft al acht jaar lang een overzicht van de populairste zomerhits. Iedere zomer wordt de lijst opnieuw samengesteld door de bezoekers van zomerse50.nl. Vorig jaar was 'La camisa negra' van Juanes dé ultieme zomerhit. In de jaren daarvoor stonden onder meer 'Dragostea din tei' van O-Zone en 'Que si, que no' van Jody Bernal op nummer 1. Ook 'Summer of '69' van Bryan Adams en 'Surfing USA' van de Beach Boys doen het ieder jaar goed.

Tot en met zondag 10 augustus kan iedereen zijn of haar favoriete zomerhits doorgeven via de website www.zomerse50.nl. Op die site zijn ook alle lijstjes van de afgelopen jaren na te lezen. En wie stemt maakt ook nog kans op 1 van de 3 bungalowvakanties die worden verloot! Als alle stemmen zijn geteld wordt de Zomerse 50 in de tweede helft van augustus bij 150 radiostations in Nederland en België uitgezonden. Een lijst met uitzendingen staat op www.zomerse50.nl.



Ingezonden persbericht