Politie Noord- en Oost Gelderland

Politieberichten no-Gelderland

Oene - Aanrijding tussen motorrijder en automobilist

Op de IJsseldijk in Oene is zondag 13 juli rond 11:00 uur een 39-jarige motorrijder uit Smilde onderuit gegaan nadat hij tegen de auto van een 63-jarige vrouw uit Vaassen aanreed.

De aanrijding werd veroorzaakt door het feit dat de motorrijder een flauwe bocht te ruim nam en daardoor op de verkeerde weghelft terecht kwam. Vervolgens raakte hij de zijkant van de tegemoetkomende auto die bestuurd werd door de 63-jarige vrouw, en kwam hij ten val. De motorrijder is met rugklachten naar het ziekenhuis vervoerd.

Heerde - Inbraak in school

Afgelopen weekend (12/13 juli) is er ingebroken in een school aan de Eperweg in Heerde. Er is een grote ravage aangericht in diverse kamers, maar voor zover bekend niets weggenomen.

De inbraak heeft plaatsgevonden ergens tussen zaterdag 12:15 en zondag 19:30 uur. De dader of daders zijn binnengekomen door een deur te forceren. De politie heeft de inbraak in onderzoek en is op zoek naar getuigen of tips. Men kan hiervoor bellen met 0900-8844.

't Harde - Poging inbraak bij sportvereniging

Zondagavond 13 juli heeft iemand geprobeerd in te breken in het gebouw van een sportvereniging aan de Nijverheidsweg in 't Harde.

De politie ontving rond 20:15 een melding over het feit dat er mogelijk een inbraak gaande was bij het gebouw. Ter plekke is niemand meer aangetroffen. De inbreker is vermoedelijk op de vlucht geslagen toen hij merkte dat iemand hem gezien had. In het raam van een toegangsdeur was een gat geslagen maar vermoedelijk is niemand binnen geweest.

EINDE BERICHTEN
-----------------------