Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuw: trendy Bison Dog Lounge

Speciaal voor luxe honden én hun handige baasjes presenteert Bison haar nieuwste kwartaalklus online: de Bison Dog Lounge. Tuinmeubilair van steigerhout gaf de tuin al een eigentijdse uitstraling. Daar kan de trendy viervoeter natuurlijk niet bij achterblijven. De Dog Lounge is een stoer buitenverblijf inclusief zonneterras. Voor Teckels, Ierse Wolfshonden en alle denkbare formaten daar tussenin.

De Bison Dog Lounge is dé kwartaalklus van Bison en dus niet in de winkel te koop. Een klus voor de echte doe-het-zelver.

Heerlijk hondenleven
Steigerhout vormt de basis voor dit moderne buitenverblijf. Bello kan heerlijk op zijn eigen zonneterras genieten of comfortabel schuilen voor de regen. Alle naden en kieren zijn natuurlijk goed gedicht dankzij de producten van Bison.

Online werkbeschrijving
Dit moderne buitenverblijf is met de online werkbeschrijving eenvoudig te maken. Op maat voor iedere hond. De werkbeschrijving, compleet met boodschappenlijstje en fotomateriaal, vind je op de website http://www.bison.nl (klusadviseur, tuin, klusideeën).

Bison de buitenboel
Bison presenteert op www.bison.nl elk kwartaal een nieuwe klus voor de doe-het-zelver. Voor de slaapkamer, de kelder en de buitenboel. Of voor de woonkamer en de keuken. Met leuke en originele ideeën Bison je het hele huis. ______________________________________________