Wetrok Duomatic Laser: state-of-the-art machine van Alpheios

Alpheios is de laatste tijd regelmatig in het nieuws geweest vanwege haar activiteiten in het kader van duurzaamheid. Alpheios heeft zich onder meer gecommitteerd aan initiatieven zoals Sustainable Cleaning, Responsible Cleaning en Responsible Care. Vanuit deze gedachtelijn introduceert Alpheios een state-of-the-art duurzame schrob-/zuigmachine: de Wetrok Duomatic Laser.

Duurzaam
De Duomatic Laser is namelijk leverbaar met een Long Running System. Met één druk op de knop wordt hierdoor de autonomie met 75% verlengd doordat water- en middelentoevoer alsmede borsteldruk en zuigkracht tot een economisch minimum worden verminderd. Dit levert een lager energieverbruik en belasting van het milieu op waarbij kosten worden gereduceerd. Voor zwaarvervuilde stukken beschikt de Laser over extra reinigingskracht via de Powershot: deze verhoogt juist gedurende korte tijd borsteldruk, watertoevoer en zuigvermogen. Zo is de Laser zuinig waar dat kan en krachtig waar dat moet.

Laser wijst de weg
De Duomatic Laser heeft als eerste machine in de markt een ingebouwde laser die de werkrichting aangeeft. Het innovatieve asymmetrische design geeft bovendien direct zicht is op het borstelhuis. Daarbij is de Laser op gewoon werktempo exact stuurbaar en uitermate wendbaar: de Laser kent een zeer korte draaicirkel. Met als resultaat: prima zicht op de werkzaamheden, groot bedieningsgemak en geen schade aan wanden of meubilair. Door de laser worden ook grote overlappingen voorkomen. Hierdoor wordt direct effectiever gewerkt. Waardoor in de dagelijkse praktijk tijd wordt bespaard.

ALPHEIOS BELGIUM nv
Gaston Fabrélaan 50
2610 Wilrijk België
T 03 828 48 48
F 03 828 42 80
E info@alpheios.be
W www.alpheios.be
Contactpersoon: Chris De Vuyst

Time : 14:44:40
Date : 14 July 2008
Sender Name: Alpheios Belgium