AutoRai

Honderd Suzuki Swifts aan start Exotic Green Rally

(7/14/2008)
Uitzend- en detacheringbureau Exotic Green breidde binnen drie jaar zijn wagenpark uit van 30 naar 250 Suzuki Swifts. Honderd van deze autoâs reden afgelopen vrijdag in een stoet naar de start van de jaarlijkse Exotic Green Rally in Etten-Leur. âOns wagenpark is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf; dit is een goede gelegenheid om dat te laten zien.â

Exotic Green â een uitzend- en detacheringbureau in de food- en non-foodbranche en in de industriële, logistieke en agrarische sectoren â sponsorde het afgelopen weekeinde (11,12 & 13 juli) het autosportevenement voor het tweede jaar.

De jaarlijkse rally in Etten-Leur en omgeving is een belangrijk evenement voor het bedrijf, dat zich als hoofdsponsor presenteerde aan pers en publiek. Die presentatie werd dit jaar extra kracht bijgezet door de inzet van een flink deel van het wagenpark bij de start van het evenement. Zoân 100 Suzuki Swifts, in de kleuren van Exotic Green en beletterd en bestickerd met de bedrijfslogoâs, luidden het rallyweekeinde in door in een indrukwekkende stoet door het centrum van Etten-Leur te rijden.

Goede gelegenheid
âOns wagenpark is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. De start van de rally is voor Exotic Green een goede gelegenheid om dat te laten zienâ, stelt Eric Verdonk, commercieel manager van Exotic Green.

Exotic Green nam 30 exemplaren op in zijn wagenpark, direct nadat de Suzuki Swift in 2005 op de markt kwam. Na drie jaar is dat aantal gegroeid tot 250. âToen de Suzuki Swift op de markt kwam, reden we met Suzuki Altoâs en dat beviel uitstekend. We wilden echter een auto met meer âbodyâ en ruimte. De nieuwe Suzuki Swift bood ons dat.â

Maar er waren meer redenen om voor de Suzuki Swift te kiezen. Eric Verdonk: âDe auto heeft een gunstig brandstofverbruik en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het eerste is voor ons ook bijzonder belangrijk, want met 250 autoâs op de weg maken wij jaarlijks ontzettend veel kilometers.â Exotic Green roemt na drie jaar ervaring met de Suzuki Swift ook de kwaliteit van de auto. âWe hebben er nooit problemen mee. De enige keer dat ze naar de garage gaan, is voor de reguliere servicebeurt. Dat heeft ons aangenaam verrast, want elke 12 weken rijden weer andere werknemers in onze autoâs en die gaan vaak op hun eigen manier met de Swifts omâ, zegt Eric Verdonk.

Zakelijke opmars van Suzuki
Zoals de 250 Swifts van Exotic Green ook aantonen, is er vanuit de zakelijke markt steeds meer interesse voor Suzuki. Sinds begin 2006 richt Suzuki zich nadrukkelijker op het zakelijke segment. En met succes: in 2007 steeg de verkoop op de zakelijke markt met 80 procent. Bij de verkiezing van de âZakenauto van het Jaar 2007â behaalde Suzuki de eerste plaats in de categorie ârelatie aanschafwaarde en kilometerkostprijsâ.

De introductie van de nieuwe Swift in 2005 betekende de ommekeer voor Suzuki. Het model sloeg in als een bom â en niet alleen op de zakelijke markt. Met als gevolg uitstekende verkoopresultaten. Suzuki is geen merk dat uitsluitend value for money biedt; het straalt tevens emotie uit. De impact van de Swift straalt ook af op de Grand Vitara, de SX4 en de Splash.

Exotic Green
Uitzendorganisatie Exotic Green is een van de grootste werkgevers op het gebied van uitzenden en detacheren van vooral Poolse werknemers in Nederland. Door jarenlange ervaring met uitzendwerk in de diverse vakgebieden is Exotic Green uitgegroeid tot partner bij talloze bedrijven; dagelijks leveren ongeveer 900 werknemers een topprestatie.Het in Etten-Leur (hoofdkantoor) en De Lier gevestigde bedrijf levert vakbekwame werknemers in de logistieke en industriële sector. Daarbij levert Exotic Green ook gemotiveerde uitzendkrachten in de food- en verpakkingsindustrie en de agrarische sector. Door de persoonlijke benadering heeft het bedrijf een reputatie opgebouwd van âgoed werk, geen zorgen!â Bezoek voor meer informatie www.exoticgreen.nl.