Antillenhuis


Gedeputeerde Rhuggenaath met experts op economisch gebied in Nederland

De delegatie op bezoek op het Antillenhuis. Tweede van links Paul Comenencia, derde van links Eugene Rhuggenaath (Foto Antillenhuis/Norman Serphos)

Gedeputeerde van Economische Zaken en Toerisme van het Eilandgebied Curaçao, de heer Eugene Rhuggenaath, heeft vandaag, maandag 14 juli 2008, in Den Haag, een beleefdheidsbezoek afgelegd aan de Gevolmachtigde Minister van de Nederlandse Antillen, Paul Comenencia.

De gedeputeerde is in de week van 14 juli met een delegatie voor een kort werkbezoek in Nederland waar met verschillende personen en instanties op economisch gebied zal worden gesproken. Dit in het kader van het versterken van de economische banden tussen de landen in het Koninkrijk, maar ook om inhoud te geven aan het economisch beleid van Curaçao die nog moet worden uitgewerkt tijdens expertmeetings.

De delegatie van de heer Rhuggenaath bestaat uit experts van de Dienst Economische Zaken (DEZ) en de Dienst Ontwikkelingssamenwerking (DOS). Zaterdag keert de delegatie terug naar Curaçao. Noot voor de pers:
Vragen? Neem gerust contact op met Norman Serphos, voorlichter/woordvoerder Antillenhuis serphos@kgmna.nl
---

Gepubliceerd op: 14-07-2008 Bron: Antillenhuis