Gemeente Den Haag

Laan van NOI tijdelijk weer open voor verkeer

De Laan van Nieuw Oost-Indië is weer open voor alle verkeer. Het laatste deel van de Laan van NOI tussen de Theresiastraat en de Bezuidenhoutseweg is vrijdag 11 juli opengesteld. Het gaat hier om een tijdelijke openstelling. In de week van 21 tot en met 26 juli wordt de Laan van NOI vanwege asfaltering tussen de Schenkkade en de Juliana van Stolberglaan voor de laatste keer afgesloten.

Herinrichting
De werkzaamheden maken onderdeel uit van de herinrichting van de Laan van NOI, die vorig jaar oktober is gestart en binnenkort wordt afgerond. Volgende week, van 14 tot en met 18 juli wordt de Koningin Marialaan afgesloten voor verkeer in beide richtingen. De verkeersdrempels worden teruggeplaatst. Deze zijn in februari verwijderd in verband met de werkzaamheden op de Laan van NOI. De omleiding via de Konigin Marialaan is niet meer nodig, vanwege het openstelllen van de Laan van NOI.

De Laan van NOI krijgt door de herinrichting haar allure van vroeger weer terug. Aan weerszijden van de laan worden bomen geplant. Bovendien zijn vrijliggende fietspaden en nieuwe parkeerplaatsen aangelegd om de verkeersveiligheid te vergroten. Tegelijkertijd is de riolering vernieuwd.

Meer informatie staat op www.denhaag.nl/laanvannoi