vbv De Graafschap

Twinlife neemt merchandise De Graafschap op zich

Met ingang van het voetbalseizoen 2008-2009 zal Twinlife B.V. de gehele merchandise van Betaald Voetbal De Graafschap B.V. op zich nemen. Dit houdt in dat Twinlife de ontwikkeling en exploitatie van een fanshop in het stadion op zich zal nemen. Daarnaast zal Twinlife intensief de sponsors binnen De Graafschap en de detaillisten in het verzorgingsgebied van De Graafschap benaderen om het aantal verkooppunten drastisch uit te breiden. Vanaf 14 juli a.s. is de digitale fanshop online.

Twinlife is een toonaangevend kledingmerk in Europa. Zij ligt met haar kleding in meer dan 500 winkels in Nederland en is daarnaast beschikbaar in 8 andere Europese landen. De roots van het merk gaan terug naar 1996 waar het merk een explosieve start doormaakte, mede door de promotiegezichten Frank & Ronald de Boer.

Doordat Twinlife altijd al een binding heeft gehad met de voetbalsport is voetbal-merchandising een logische stap. Naast De Graafschap is Twinlife Merchandise actief bij de betaald voetbalorganisaties FC Groningen, Sparta Rotterdam, N.E.C. Nijmegen en Cambuur Leeuwarden.

Maandag 14 juli a.s. vindt om circa 15:00 uur de officiële opening plaats van de fanshop in het stadion. Deze opening zal verricht worden door Donny de Groot, Joost Volmer,
Jason Oost en Joep van den Ouweland.
Gedurende de openingsweek is de fanshop op werkdagen geopend van 13:00 uur tot 17:30 uur.
Daarna zijn de openingstijden:
Wo. t/m Vr. 13:00 - 17:30 uur
Wedstrijddagen 2 uur voor aanvang van de wedstrijd en 1 uur na afloop
Op wedstrijddagen zijn er verkooppunten aanwezig in de supporterskantine en op de hoek Roodbergen/Groenendaal (mobiele wagen).

Vanaf de feestelijke opening tot de Open Dag op zaterdag 9 augustus biedt Twinlife
al haar klanten een spectaculaire introductiekorting aan van 20%!!! Na deze periode kunnen supporters nog steeds profiteren van een interessante korting; op vertoon van hun seizoenkaart of Business Club card krijgt men vanaf de Open Dag een korting van 10% (aanbiedingen uitgesloten).

Op de Open Dag zal tevens het nieuwe thuis- en uittenue verkocht worden.