Persbericht

AXIANS maakt gebruik van Cisco Unified Workplace Licensing for Partners programma

~ Eerste partner in Nederland die volledige gebruikservaring kan opdoen met applicaties en diensten op het gebied van Unified Communications ~

Utrecht, 14 juli 2008 - Netwerkspecialist AXIANS maakt als eerste Cisco partner in Nederland gebruik van het programma Cisco Unified Workplace Licencing for Partners. Dit programma maakt het voor partners van Cisco mogelijk om alle applicaties en diensten op het gebied van Unified Communications te implementeren in de eigen netwerkomgeving. Hieronder vallen licenties, software, hardware, service en support.

Partners leren door het programma alle producten en diensten van Cisco op het gebied van Unified Communications door en door kennen. AXIANS is de eerste partner in Nederland die gebruik maakt van dit programma. AXIANS verhuist in september van bedrijventerrein Lage Weide naar een nieuw onderkomen op bedrijventerrein Papendorp in Utrecht en zal daar als eerste partner in Nederland de Cisco Unified Workplace Licencing in gebruik nemen.

AXIANS biedt als Cisco specialized Unified Communications partner verschillende Unified Communications oplossingen aan haar klanten, waaronder presence, video conferencing, contactcenter applicaties en mobile connect (integratie van mobiele en vaste telefonie). Ook voert AXIANS communicatiescans uit op het gebied van Unified Communications.

Alle Cisco producten die we aanbieden aan onze klanten op het gebied van Unified Communications hebben we straks zelf ook in gebruik , zegt Rob Wennekendonk, Managing Director van AXIANS. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter advies geven op het gebied van Unified Communications. Zo kunnen we de eindgebruikers uitnodigen om bij ons te komen kijken hoe de Unified Communications producten werken.

René Oskam, Directeur Channels bij Cisco: Cisco Unified Workplace Licensing for Partners biedt AXIANS als eerste partner in Nederland de unieke mogelijkheid om via dit programma ervaring op te doen in het gebruik van de producten van Cisco binnen de eigen organisatie. Het opdoen van gebruikservaring zal de dienstverlening van AXIANS bij de implementatie van onze oplossingen zeker ten goede komen. Zeker in combinatie met het feit dat AXIANS consultants in huis heeft met de hoogste Cisco certificering.

(339 woorden)