Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

Strandclub WIJ voor derde jaar beste strandtent van Scheveningen

Winnaar van Revu's Strandtententest 2008 viert dubbel feest

Scheveningen, 14 juli 2008

Elk jaar doet het landelijke blad Revu grootscheeps onderzoek: wat is de beste strandclub van Nederland? Revu proeft daarvoor de beachsfeer langs de hele Nederlandse kust en kwam dit jaar wederom tot een overduidelijke winnaar in de top 25 van leukste strandtenten. Voor het derde achtereenvolgende jaar is de Strandclub WIJ, onderdeel van Horecagroep Zamen, door dit blad tot nummer één verkozen op basis van sfeer, food & drinks, feestjes & zo en bereikbaarheid. WIJ, die dit jaar zijn vijfjarig jubileum viert, scoorde op al deze punten het hoogst en viert daarmee dubbel feest. Op zondag 27 juli zal Strandclub WIJ zijn verjaardag vieren middels een 5 Year Anniversary Party met onder meer een optreden van Robin S, bekend van de hit 'Show me Love'.

Voor meer informatie zie www.zamen.nl

Succes verzekerd

Volgens de Revu heeft Strandclub WIJ alles: een stijlvol interieur, lekker eten, snelle service, goede feesten en een relaxte sfeer. Het gevarieerde publiek kan op het extra brede terras uitgebreid loungen. Elk jaar probeert de strandclub, die dit jaar 5 jaar bestaat, qua stijl en feesten vernieuwend te blijven. Deze combinatie van succesfactoren maakt dat Strandclub WIJ met kop en schouders boven alle Nederlandse strandclubs uitsteekt.

Commercieel Manager bij Horecagroep Zamen, Henri Korsten: 'Deze prestatie is met name te danken aan de inzet en prestratie van ons personeel. Door hun professionaliteit en motivatie hebben we de eerste plaats van de test weer naar ons toe weten te trekken. Aangezien we dit jaar tevens vijf jaar bestaan, hebben we dus dubbel feest!', aldus Korsten.

5-Jarig Jubileum

Strandclub WIJ, gelegen aan Strandweg 1 in Scheveningen, viert deze maand haar vijfjarig jubileum. De afgelopen vijf jaar hebben een hoop verschillende events de revue gepasseerd. Ook dit jaar blijft de strandclub vernieuwend met bijvoorbeeld 'Lost on Sunday', een nieuw maandelijks diner en dance event op de zomerse zondagavond. Speciaal voor het jubileum zal op zondag 27 juli vanaf 18.00 u het 5 Year Anniversary Party plaatsvinden. Robin S, bekend van de hits 'Show me Love' en 'Luv 4 Luv', is de hoofdact van de avond. Verder zijn er optredens van DJ Roog, Arshad, Joshua Walter en MC Nova, die garant staan voor een avond vol swingende beats.

Informatie voor geïnteresseerden

Adres

Strandclub WIJ, Strandweg 1 te Scheveningen

Aanvang

18.00 uur

Entree

¤15- , verkoop aan de deur

Minimum leeftijd: 23 jaar

Over Zamen

Zamen is een Horecagroep in Den Haag met een grand café-restaurants (Binnen), één restaurant/bar/club (Square), twee strandclubs (WIJ en Doen!), één dans- en eetcafé (De Veiling) en één partycentrum (Madestein). Eind juni zijn ook de deuren geopend van restaurant The Harbour Club. Deze horecazaken hebben elk hun eigen 'look, feel & taste', maar dragen duidelijk het kwaliteitsstempel van Zamen. Zamen, in 2006 opgericht door John de Jong, is in Scheveningen en Den Haag dé voorloper op het gebied van lekker eten & drinken in de juiste ambiance en staat garant voor een onvergetelijk, culinair dagje uit. Voor meer informatie zie: www.zamen.nl


- EINDE PERSBERICHT-

Noot voor de redactie (