Uitgeverij het Spectrum


Persbericht

Met dit boek kun je op een prettige en effectieve manier de grammaticaregels van het Portugees leren of ophalen

In de Prisma Basisgrammatica Portugees worden deze regels overzichtelijk en in begrijpelijke taal uitgelegd. Op de linkerpagina staat steeds de uitleg van een stukje grammatica en op de rechterpagina staan de verhelderende oefeningen over dat stukje grammatica. Zo kun je direct controleren of je alles goed hebt begrepen. De antwoorden bij de oefeningen staan achterin.

Door de systematische opzet en het uitgebreide register is deze basisgrammatica niet alleen zeer geschikt om de grammaticaregels van het Portugees te leren of weer op te halen, maar ook als naslagwerk.

In deze Basisgrammatica worden de verschillende werkwoordsvormen, die in het Portugees zeer ingewikkeld zijn, op een overzichtelijke manier helder gemaakt. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de verschillen tussen het Portugees zoals gesproken in Portugal en dat in Brazilië.

Drs. Gisa Muniz is Braziliaanse en studeerde Portugees in São Paulo en aan de Rijksuniversiteit van Utrecht. Ze is oprichter en directeur van het taalinstituut Talent Talen te Utrecht., waar ze ook Portugees doceert. Ze is auteur van de Prisma Cursussen Portugees voor Zelfstudie en Spaans voor Zelfstudie.'

Ook leverbaar

Juli 2008

Titel     Prisma taalbeheersing Portugees                     
Auteurs   Drs. Gisa Muniz                                     
UitvoeringPaperback                                           
Omvang    169 blz.                                            
Prijs     E 14,95                                             
ISBN      978 90 274 1652 0                                   


Bestellen:

Prisma basisgrammatica Portugees
Prisma basisgrammatica Portugees
Gisa Muniz