Ingezonden persbericht


BackupAgent benoemt René Mulder tot Partner Account Manager

Delft, 14 juli 2008 BackupAgent benoemt René Mulder tot Partner Account Manager. Mulder (1964) richt zich in deze nieuwe functie op het verder uitbouwen en ondersteunen van het partnerkanaal van BackupAgent. De benoeming van Mulder onderstreept de groeiambities van BackupAgent.

René Mulder is ruim veertien jaar werkzaam in de internationale IT-markt en heeft veel ervaring in de verkoop van internetgerelateerde producten. Vanaf 1998 werkte Mulder bij Efficient Networks als Area Sales Manager Europe. In die functie heeft hij bijgedragen aan de groei van Efficient Networks tot marktleider in DSL Customer Premises Equipment (CPE) bij operators en Internet Service Providers (ISP s). In 2002 nam Siemens Efficient Networks over. Na de overname bekleedde Mulder verschillende Europese managementfuncties binnen Siemens op het gebied van Sales en Key Accounts. Voor hij bij Efficient Networks aan de slag ging, werkte Mulder bij Landis als Product Sales Specialist. In die functie verkocht hij remote access- en connectivity-oplossingen aan Value-Added Resellers (VAR s) in de Benelux.

Edward van der Jagt, Director Sales bij BackupAgent: Ik ken René als iemand die gepassioneerd met zijn werk bezig is. Hij heeft veel ervaring en heeft in de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd in deze sector. Met zijn komst naar BackupAgent weten wij dat de groei van ons partnerkanaal, en dus van de gehele organisatie gewaarborgd is.

Ik ben erg blij met deze overstap , zegt René Mulder. Jarenlang heb ik breedbandoplossingen verkocht. Nu ga ik de partners van BackupAgent ondersteunen bij het verkopen van diensten over deze breedbandnetwerken. BackupAgent is op dit gebied een belangrijke en innovatieve speler. Dit is dè tijd voor online backup, zeker gezien de huidige hoge connectiviteit. Ik ben er trots op deel uit te kunnen maken van het jonge, ambitieuze team van BackupAgent. Ik heb erg veel zin om samen met onze partners bij te dragen aan de uitbreiding van de verkoop van online backup- en recovery-oplossingen.

####

BackupAgent

Het van oorsprong Nederlandse bedrijf BackupAgent is enkele jaren geleden opgericht en in de afgelopen periode uitgegroeid tot een professionele, internationale organisatie. BackupAgent levert een kant-en-klare oplossing voor automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata. Het management van BackupAgent is een combinatie van Delftse innovatie en IT-veteranen. Backup is een vertrouwensproduct en volgens BackupAgent geldt dat net zo goed voor de organisatie achter de oplossing. Om die reden zijn ondersteuning en service voor BackupAgent even belangrijk als productkwaliteit. Dit uit zich bijvoorbeeld in installatie- en onderhoudsservices door gespecialiseerde technici na aanschaf. Maar ook in de mogelijkheid van dagelijkse monitoring van backups.