Atrium Enterprises breekt markt bandenspanning monitor systemen open


Betaalbaar draadloos bandenspanning monitor systeem op de markt

APELDOORN, 20080714 -- Deze zomer introduceert Atrium Enterprises het eerste betaalbare bandenspanning monitor systeem (Tire Pressure Monitoring System). Er is een systeem beschikbaar voor de auto (wordt geleverd met 4 sensoren) en één voor de auto met aanhanger of caravan (met 6 sensoren). Het rijden met de juiste bandenspanning verhoogt de verkeersveiligheid, werkt brandstofbesparend en verlengt de levensduur van de banden. Een politieke en maatschappelijke discussie om dergelijke systemen grootschalig in te voeren, met name gezien de positieve effecten op het milieu, is op dit moment gaande.

Het systeem bestaat uit een aantal eenvoudig op de ventielen gemonteerde sensoren die de bandenspanning en temperatuur meten, en deze gegevens naar een in de auto geplaatste LCD-monitor sturen. Het Atrium bandenspanning monitor systeem is meerdere malen als `zeer goed' getest. Daarnaast is Atrium Enterprises erin geslaagd het product voor een zeer scherpe prijs op de markt te zetten; prijsverschillen met vergelijkbare systemen kunnen oplopen tot meer dan 50%. Door deze scherpe prijsstelling verdient het systeem zich in minder dan één jaar terug.

Het systeem wordt compleet geleverd met 4 of 6 sensoren, een LCD-monitor, diefstalbeveiliging, batterijen en een Nederlandse handleiding. Het systeem in het kort:
*Draadloze sensoren en een LCD-monitor voor een snelle en eenvoudige installatie
*Diefstalbeveiliging voor de sensoren
*Realtime bandenspanning- en temperatuuraanduiding
*Onafhankelijke voeding voor de monitor en de sensoren
*Licht en compact
*Alarmwaarden voor temperatuur en druk instelbaar


Informeer voor het Atrium bandenspanning monitor systeem bij uw bandenspecialist of automaterialenhandel. Richtprijs voor het TPMS-4 systeem voor de auto ligt op ¤139,00 en voor het TPMS-6 systeem op ¤189,00.





Atrium Enterprises Benelux