Gemeente Baarn

Vaststelling Beleidslijn nieuwe Wro - Streekplan Utrecht

Op 23 juni 2008 hebben Provinciale Staten van Utrecht de Beleidslijn nieuwe Wet ruimtelijke ordening (Wro) vastgesteld. Doel van deze Beleidslijn is om, ook na inwerkingtreding van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) per 1 juli 2008, slagvaardig het Streekplan Utrecht 2005-2015 als beleidskader te kunnen blijven toepassen. U kunt de beleidslijn hieronder downloaden.

De Beleidslijn maakt daarbij duidelijk wat de partners in de buitenwereld onder de nieuwe Wro van de provincie mogen verwachten: het provinciaal belang wordt gemarkeerd en wordt de inzet van de nieuwe Wro-instrumenten vastgelegd. Met nadruk geldt dat deze Beleidslijn géén nieuw beleid bevat: de beleidsdoelen zoals deze zijn vastgelegd in het Streekplan worden niet gewijzigd! Het vaststellen van de Beleidslijn is géén partiële herziening van het Streekplan.

Terinzagelegging
De vastgestelde Beleidslijn ligt met ingang van vrijdag 4 juli tm donderdag 14 augustus 2008 tijdens kantooruren ter inzge in de bibliotheek van het Provinciehuis Rijnsweerd, Pythagoraslaan 101 in Utrecht en op alle gemeentehuizen in de provincie. De Beleidslijn nieuwe Wro is ook te vinden op www.provincie-utrecht.nl of hieronder te downloaden. Tegen de vastgestelde Beleidslijn kan geen beroep (en geen bezwaar) ingesteld worden. Heeft u nog vragen? Hiermee kunt u terecht bij mevrouw D. van Cooten, tel. 030-2583535.