Ingezonden persbericht


Bibliotheek Tolle Lege ontvangt digitaal haar 75.000e bezoeker

Mijlpaal
In het nog jonge bestaan van de website van chr.bibliotheek Tolle Lege is vandaag een mijlpaal aangebroken. Had de bibliotheek recent het 750e lid ingeschreven, vandaag kan de 75.000e digitale bezoeker gemeld worden. Ook al weer een feit dat Tolle Lege naast de echte bibliotheek ook digitaal haar bezoeker aan zich weet te binden d.m.v. digitale nieuwsbrieven, honderden digitale boekrecensies, de 2ehands boekwinkel, de digitale catalogus etc.

Inschrijven
Leden kunnen zich ook digitaal inschrijven door het inschrijfformulier van de website te halen en de gegevens naar ons te mailen. Bij hun eerste bezoek kan dan direct het pasje worden overhandigd. Om alvast een voorproefje te krijgen van de bibliotheek kunnen de bezoeker ook alle verschenen nieuwsbrieven van de bibliotheek op de site bekijken, zodat ze alvast geinformeerd worden over het reilen en zeilen van de bieb. En last but not least, is er op de site een volledige info te vinden van alle verschenen persartikelen in alle media van 2002 t/m heden.

2ehands boekwinkel
Bezoekers kunnen ook online hun boeken bij Tolle Lege bestellen. Sinds kort naast de duizenden 2e hands boeken die voorradig zijn, ook nieuwe boeken en muziekcd's. Alles is uitgebreid in de digitale bibliotheek te vinden: www.tolle-lege.hoekschewaard.nl Alle opbrengst uiteraard voor de bibliotheek, zodat we de uitleenprijs zo laag mogelijk kunnen houden.

Zomeropeningstijden
In de zomermaanden juli en augustus is de bibliotheek alleen op de dinsdagavonden geopend op de normale tijden van 19-21 uur.


---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Albert de Jong: tel:0186-654124