VAPRO


Gezocht: chemisch bedrijf voor hoofdrol in tv-programma

Ned 2 gaat, in samenwerking met het productiebedrijf Palm Plus, het succesvolle Engelse tv-programma Back in Business op het scherm brengen. In september starten de opnames van dit programma dat acht aflevering telt die dit najaar zullen worden uitgezonden. De VAPRO-OVP groep zal één van de afleveringen sponsoren en de chemische sector in het zonnetje zetten!

Het doel van het programma is tweeledig. Enerzijds biedt het programma de mogelijkheid om het imago van de chemische industrie te verbeteren door vooroordelen weg te nemen en een positief beeld van de industrie te geven. In beeld gebracht kan worden dat het werk in de chemische industrie niet zo individualistisch is als mensen denken, het geen vies werk is en dat het een sector is waar veel werkgelegenheid geboden wordt op allerlei niveaus, voor mensen van alle leeftijden.

Anderzijds heeft het programma het doel deuren te openen voor jong én oud, man en vrouw. Vooroordelen op basis van leeftijd van de solliciterende kandidaat hebben nog te vaak de overhand. Back in Business geeft zicht op de kwaliteiten van de kandidaten ongeacht de leeftijd van de kandidaat.

Wat vragen we van u?
We zoeken een chemisch bedrijf dat medewerking wil verlenen aan het programma. Dit betekent concreet dat u tenminste één vacature open heeft staan en deze wilt invullen met één van de deelnemende kandidaten; deze zullen bestaan uit een 'oude rot' en een 'jonge hond.' (De vacature wordt vooraf met u doorgesproken). Ook dient u er rekening mee te houden dat er gedurende een week filmopnamen worden gemaakt.

Voor u biedt het programma een flinke dosis gratis publiciteit. Gezamenlijk kan het initiatief bij pers en belanghebbenden worden bekend gemaakt.

Wilt u meer weten over dit initiatief? In het programmaboekje vindt u uitgebreide informatie. Bent u geïnteresseerd om de chemische industrie en de behoefte aan personeel samen met ons in beeld te brengen? Neem dan contact op met Marjolein Veeninga via m.veeninga@vapro-ovp.com of 070 3378 364.