Opsporing Verzocht Programma AVRO Opsporing Verzocht Zaken dinsdag 15 juli
* Vlaardingen: Overval tabakszaak

* Eindhoven: Verkrachting

* Uitgeest: Inbraak Mac Support

* Nieuwegein: Overval echtpaar

* Gennep: Pinpasfraude

* Monster: Diefstal portemonnee

* Den Bosch: Diefstal portemonnee

* Amsterdam: Dood Michael Eluamaka

* Etten-Leur: Overval Lidl

* Resultaten uitzending 8 juli en eventueel opgeloste zaken

Vlaardingen: Overval tabakzaak
Zaterdag 17 mei werd op klaarlichte dag rond 14.30 uur tabakszaak 'De Tabakswinkel' aan de Floris de Vijfdelaan in Vlaardingen overvallen. De eigenaar wordt 12 keer met een mes gestoken, maar overleeft de overval wonderbaarlijk genoeg. Er zijn bewakingsbeelden van de 3 daders.

Eindhoven: Verkrachting
In Eindhoven is in de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 juni, tussen 02.00-05.00 uur, een 22-jarige vrouw verkracht en zwaar mishandeld. De politie heeft een zeer goed gelijkende compositietekening van de dader.

Nieuwegein: Overval echtpaar
Zondagavond 16 december 2007, even voor middernacht, is een echtpaar overvallen op de oprit van hun woning aan de Nedereindseweg in Nieuwegein.

Amsterdam: Dood Michael Eluamaka
Dinsdagochtend 27 mei, komt er bij de politie een melding binnen over een dode man in bosjes op de H.M. Terwogtweg liggen. Het blijkt de 49-jarige Michael Eluamaka te zijn.

Etten-Leur: Overval Lidl
Zaterdag 7 juni, rond 18.30 uur, is de Lidl supermarkt aan de Trompetlaan in Etten-Leur door een gewapende man overvallen. Op bewakingsbeelden is de overvaller te zien, èn dat 2 medewerkers de man zonder pardon buiten de deur zetten.

Uitgeest: Inbraak Mac Support
In de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 juli, tussen 03.00-04.00 uur, is er ingebroken bij het Mac Support Automatiseringscentrum in Uitgeest. De 4 inbrekers staan op bewakingsbeelden.

Verder in de uitzending 3 zaken waarbij er bewakingsbeelden zijn van personen die pinnen met andermans pas: Gennep: Pinpasfraude
In Gennep heeft een bewoner van de Congregatie Paters van Heilige Geest zijn portefeuille tijdens het winkelen op vrijdag 9 mei verloren. Monster: Diefstal portemonnee
Woensdag 27 februari doet een gevelreiniger in Monster zijn portemonnee in een koelbox voordat hij aan het werk gaat en zet die in de bestelbus. Den Bosch: Diefstal portemonnee
Vrijdag 11 april, tussen 15.10-15.30 uur, is er een portemonnee gestolen uit de schoudertas van een winkelende vrouw in Den Bosch.

Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.