Stadsdeel Amsterdam Zuidoost


Zondag 13 juli organiseerde stadsdeel Zuidoost een feestelijk programma in de Manifestatietent op het Zomerfestival 2008 (voorheen Kwakoe) in het Bijlmerpark.

15 juli 2008

Tijdens het gevarieerde programma met zang, dans en presentaties, reikte stadsdeelvoorzitter Elvira Sweet de Tai Ati speld uit aan Jenny van Dalen.

Deze gouden speld krijgen persoonlijkheden die met hun uitzonderlijke inzet stadsdeel Zuidoost positief in het nieuws weten te zetten.

Elvira Sweet: "Jenny en Amsterdam Zuidoost zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De afgelopen jaren heeft ze duizenden mensen van buiten het stadsdeel laten zien hoe mooi Zuidoost is als plek om te wonen, werken en recreëren. Met haar aanstekelijk enthousiasme heeft ze inmiddels ook al velen weten te overtuigen om hier een woning te kopen of om hier een bedrijf te starten. Het stadsdeelbestuur is haar zeer erkentelijk voor de positieve gevolgen van haar inzet."

Het stadsdeelbestuur hoopt dat de drager van deze speld met het 'tai-ati' teken (verbonden harten) zich ook in de toekomst verbonden blijft voelen met Zuidoost en zijn inwoners. Eerder ontvingen wereldkampioen judo, Guillaume Elmont, cabaretière Jetty Mathurin, architect Peter Dautzenberg en cateraar Mavis Hofwijk de in 2005 ingevoerde onderscheiding.